Endnu flere opbevaringsrum i København SV

Der er masser af nye rum til beboerne i København SV, København K og på Vesterbro, når City Self-Storage i løbet af april åbner for endnu flere nybyggede opbevaringsrum i deres lokaler på Bådehavnsgade 42.

"God tilgængelighed, konkurrencedygtige priser og stærke opstartstilbud for nye lejere har sammen med et stærkt serviceorienteret team gjort, at afdelingen konstant har haft en meget høj belægning af tilfredse kunder, så da vi fik muligheden for at udvide afdelingen med nye rum, var det en nem beslutning", siger Niels Meibom-Larsen, Group COO i City Self-Storage Nordic.

City Self-Storage udvider med knap 100 nye opbevaringsrum i størrelser fra 1-15 m2. Butikschef er Klaus Thomsen, som har været i virksomheden de seneste 4 år, men først for nylig fik ansvaret for afdelingen i København SV.

"Det er dejligt at kunne tilbyde endnu flere opbevaringsrum til både private og erhvervskunder i sikre og trygge omgivelser. Vi mærker en stor efterspørgsel fra private fra København K, Vesterbro og ikke mindst de nybyggede lejligheder på Sluseholmen og Teglholmen, som har brug for mere opbevaringsplads. Endvidere giver de nye opbevaringsrum os mulighed for at tilbyde erhvervskunder lagerplads og logistikløsninger vedrørende levering af pakker og andet gods", siger Klaus Thomsen.

De første rum til opbevaring er allerede bygget, og udlejningen er påbegyndt. Interesserede, der har brug for opbevaring, kan henvende sig til afdelingen på telefon +45 36444450 eller booke opbevaringsrum online her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose