Endnu flere opbevaringsrum i København SV

Der er masser af nye rum til beboerne i København SV, København K og på Vesterbro, når City Self-Storage i løbet af april åbner for endnu flere nybyggede opbevaringsrum i deres lokaler på Bådehavnsgade 42.

"God tilgængelighed, konkurrencedygtige priser og stærke opstartstilbud for nye lejere har sammen med et stærkt serviceorienteret team gjort, at afdelingen konstant har haft en meget høj belægning af tilfredse kunder, så da vi fik muligheden for at udvide afdelingen med nye rum, var det en nem beslutning", siger Niels Meibom-Larsen, Group COO i City Self-Storage Nordic.

City Self-Storage udvider med knap 100 nye opbevaringsrum i størrelser fra 1-15 m2. Butikschef er Klaus Thomsen, som har været i virksomheden de seneste 4 år, men først for nylig fik ansvaret for afdelingen i København SV.

"Det er dejligt at kunne tilbyde endnu flere opbevaringsrum til både private og erhvervskunder i sikre og trygge omgivelser. Vi mærker en stor efterspørgsel fra private fra København K, Vesterbro og ikke mindst de nybyggede lejligheder på Sluseholmen og Teglholmen, som har brug for mere opbevaringsplads. Endvidere giver de nye opbevaringsrum os mulighed for at tilbyde erhvervskunder lagerplads og logistikløsninger vedrørende levering af pakker og andet gods", siger Klaus Thomsen.

De første rum til opbevaring er allerede bygget, og udlejningen er påbegyndt. Interesserede, der har brug for opbevaring, kan henvende sig til afdelingen på telefon +45 36444450 eller booke opbevaringsrum online her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose