Hvad gør du med møblerne, når børnene er flyttet hjemmefra?

Børnene er flyttet ud og børneværelserne er blevet til opbevaring af møbler, som ikke er kommet med i flyttelæsset. Og hvad skal du så gøre med det?

Når dine børn er flyttet ud, går du en ny livsfase i møde. Pludselig har du et hjem uden børn, og det kan til tider føles en anelse tomt. Lidt mindre brok, lidt mindre latter og lidt mindre rod. Men helt tomt er det ikke.

Skal det smides ud eller gives væk?

Det føles nok lidt forkert at skulle smide alle møblerne ud af børneværelset, give det et nyt formål, eller lave større ændringer. Det vil jo forhåbentligt komme på besøg, selvom de er fløjet fra reden. Men nogen gange er det bare sådan, det må være. Med en ny livssituation følger nye prioriteringer, og måske også et nyt hjem?

Den nemme løsning er at smide alt ud eller give det hele væk. Men det kan jo være, dit barn kan få brug for det på et senere tidspunkt? Måske er det glade minder, de gerne vil have med sig, når de skal til at etablere sig senere hen. I dette tilfælde er der flere løsninger til at tage godt vare på tingene. En dag er de måske så heldige, at de selv får børn, som kan bruge tingene.

Brug det på andre måder

Kan du sætte møbler og småting et andet sted for at frigøre plads i værelset? Udnyt de møbler, du har, og lad dem ikke stå og samle støv, til dit barn får brug for dem igen. Lad dem i stedet blive en del af indretningen i dit hjem.

Opbevaring af møbler i kælder-/loftrum eller garagen

Er du heldig nok til at have godt med opbevaringsplads i kælder eller loft, kan du passe godt på de vigtigste ting her. Her kan de står trygt indtil dit barn får brug for dem igen, eller til du har plads til dem i dit hjem.

Har du ikke nok opbevaringsplads derhjemme, kan du leje et opbevaringsrum på et eksternt lager for at tage ekstra vare på minderne. Med en stabil temperatur på lageret kan du trygt opbevare minder og møbler så kort eller lang tid, du har brug for. Hos os kan du leje opbevaringsplads i størrelser fra 0,5 m2 og opefter, og ved vores bemandede afdelinger finder du en flyttebutik, hvor du kan købe alt, du behøver af flyttetilbehør. Kontakt vores opbevaringseksperter i dag; så hjælper de dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose