Organiser din garderobe!

Er det den tid på året, hvor uldtrøjerne skal byttes ud med sommers lækre tøj, eller måske omvendt? Organiser din garderobe med disse simple tip!

Organiser garderoben

Ryd ud i garderoben

Den største grund til, at de fleste mennesker har svært ved at slippe af med tøj, når de organiserer deres garderobe, er, at de tror, ​​at de kan have brug for tøjet, at tøjet er forbundet med minder, eller at de stadig har prislappen hængende.

Sortering: hvordan gør du?

En måde du kan vælge at sortere på, er ved at lægge dit tøj i tre bunker: Sælg, Donér, Behold. Det der stadig har en pris på sig, er lettest at sælge. Donation er bedre for miljøet, og bedre end at smide ud. Ting der ikke kan doneres, bør du nok smide ud. Udover det, så anbefaler vi, at du beholder ”behold”-bunken.

Tricket er at rydde op, lidt efter lidt

Målet er at organisere din garderobe, og det betyder ikke, at du skal slippe af med 99% af dit tøj. Man bliver jo heller ikke minimalist på en dag.

Tid til at organisere din garderobe

Når du har fået renset ud, og kun har de gode ting tilbage, så er det endelig tid til at organisere garderoben.

Organiser garderoben efter sæson, lejlighed og beklædningsgenstand

Hvis du laver afdelinger til de forskellige former for tøj, gør du det lettere for dig selv at finde det hele i skabet.

Hæng ting, der let krøller, op.

Du bør hænge bukser, bluser, skjorter og jakker op.

Opbevares lodret i skuffer

Ved at opbevare lodret i skuffer kan du let se de forskellige former for tøj, og eksempelvis have sokker og underhakker i samme skuffe.

Organiser din garderobe med kurve og skær

Du kan altid organisere dit skab med kurve for at skjule løse og akavede ting. De er blandt andet gode til smykker.

Fyld din garderobe med sæsonens tøj

Vi bor i et land, hvor vi har brug for tøj til hver sæson. Vintertøj fylder selvfølgelig mest i garderoben. Opbevaring af alt tøj på samme tid kan være svært for dem, der har meget tøj eller for lidt plads. Du kan opbevare dit tøj hos os! 1

Opbevar sæsonbestemt tøj

Hvis du har en kælder eller et opbevaringsrum, kan du altid opbevare dit sæsontøj der. Husk, at du skal opbevare dem korrekt, så de ikke bliver beskadiget. For at organisere din garderobe i opbevaringsrummet kan du bruge vores garderobeskabe. Du kan finde garderobe-kasser her 2 Med disse kan du oprette dit eget "walk-in-closet".

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Flytte ud før du flytter ind

Det er ikke ualmindeligt, at du er ude af det gamle hjem, før du kan flytte ind i det nye. Men hvordan kan du løse de logistiske problemer, der opstår i denne situation? Læs med her og få svaret.

At flytte hver til sit

Nu har I besluttet at flytte fra hinanden. Det sidste, du vil tænke på, er alt, hvad der skal gøres. Desværre er det normalt ikke så enkelt, så vi har samlet nogle tips til at gøre processen nemmere. Læs med her!

 

Midlertidig Opbevaring

Midlertidig opbevaring er en god løsning, hvis du for en kort stund har brug for at have lidt bedre plads. Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for noget ekstra plads, og vi kigger på nogle af dem her. Læs med!

 

havemøbler

Få havemøblerne klar til vinteren

Sommeren er forbi, og vores havemøbler har gjort deres pligt før vinteren for alvor kommer. Men hvad bør du gøre for at holde dem ved lige, så de kan bruges til næste sommer? Læs med her, hvor vi går igennem nogle råd, der kan skabe de bedste forhold for dine havemøbler henover vinteren.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose