Organisering af dit lager – sådan gør du

Kan du ikke finde det, du har på dit skur/lager eller kælder? Her er fem tips til bedre organisering af det.

1. Find ud af, hvad du har der
2. Brug hylder
3. Gennemsigtige kasser
4. Marker kasser
5. Notér undervejs

Find ud af, hvad du har

Har du et stort depotrum, og er det længe siden, du har ryddet op, bør du starte med at finde ud af, hvad du egentlig har. På den måde finder du hurtigt ud af, om der er ting, der fylder unødvendigt.

Især hvis du har et lille opbevaringsrum vil dette være nyttigt. Har du ting i rummet, som du kun skal bruge snart, eller som du ved, du ikke skal bruge i et stykke tid, kan du rykke dette på et minilager, så du har plads i rummet derhjemme til det, du skal bruge enten dagligt eller har brug for regelmæssig adgang til.

Når du gennemgår dine ting i standen, kan du samtidig lave de kommende fire trin i dette indlæg.

Brug hylder

Hvis du ikke allerede har hylder i rummet, er dette et tip, der kan gøre en stor forskel. Ved at indsætte hylder får du kasser og ting op fra gulvet. Det bliver nemmere at komme ind i rummet, og du får hurtigere overblik over, hvad du har der, når du kommer ind for at hente noget.

Skal du rydde op på dit minilager, anbefaler vi også at indsætte hylder for bedre adgang og overblik.

Gennemsigtige kasser

Hvis du ikke kan se, hvad der er i de forskellige kasser, tasker eller kufferter i rummet, kan du hurtigt ende med at kigge et par kasser igennem, inden du finder det serveringsfad, du skulle bruge. Det undgår du nemt ved i stedet at bruge gennemsigtige plastikkasser.

De gennemsigtige kasser giver dig et øjeblikkeligt overblik over, hvad der er hvor, og du skal ikke løfte og flytte unødigt rundt på ting for at finde det, du leder efter. Hvis du alligevel vælger at bruge kasser eller andet, der ikke er gennemsigtigt, vil det næste tip være meget nyttigt.

Marker indholdet på ydersiden

Når du markerer kassens indhold uden på kassen, behøver du ikke at søge gennem flere kasser for at finde det, du skal bruge. Skriv en hovedkategori ned, og måske også stikord om, hvad der er i æsken, tasken, kufferten eller hvad du vælger at pakke.

Forslag til valg:

  • Rummet tingene hører til
  • Kategori (f.eks. tøj)
  • Specifikke ting

Notér hvad du har i rummet

Det sidste er et tip til noget du bør gøre undervejs, mens du gennemgår de andre trin. Skriv ned, hvad du har i rummet. Dermed har du nem adgang næste gang du tænker "den jakke vil jeg gerne have, men jeg ved ikke hvor den ligger". Lav en inventarliste i noter på din mobil, i et excel-ark eller andre steder, som du kan bruge.

Er I flere i husstanden, er det en god idé at bruge et dokument, der kan deles og opdateres af alle, så I bevarer overblikket. Hvis opgaven bliver for stor, kan du skrive kategorier ned og tage et billede af sedlen på kasserne eller af de tomme kasser. Der er mange trin her, og du kan finde dem, der passer bedst til din tid og dine behov.

Det er også en god idé at skrive ned, hvad du har i rummet, hvis du har et rum derhjemme og et rum på et minilager. Det kan hurtigt gå skævt, når man forsøger at huske, hvad der er hvor, og det er kedeligt at skulle kigge rummet igennem derhjemme for at finde ud af, at det står på lageret. Hav en inventarliste til hver af rummene, så er den kun et tastetryk væk.

Held og lykke med organiseringen! Vi hepper på dig.

 

flytter ind i opbevaringsrum

Sådan flytter du ind i opbevaringsrummet

Nærmer dagen sig, hvor du skal flytte ind i opbevaringsrummet? Her får du en oversigt over, hvad du bør tænke på før du flytter ind, og hvordan det fungerer på selve flyttedagen. Så går alt let som en leg.

Ryddeligt hjem

Bedre plads til et ryddeligt hjem

Har du lidt for mange ting omkring dig? Ting du egentlig skulle have været foruden – men som du heller ikke vil helt af med? Et minilager kan være vejen til et mere organiseret hjem.

Rydde Depotrummet

5 tegn på at du kan få bedre plads i depotrummet

Kælderrummet kan være det perfekte sted at skubbe alt det væk, du ikke ønsker inde i lejligheden. Det er hurtigt at lægge ting derned konstant, og så kan systemet kollapse. Lidt rod går godt, men hvornår er det tid til at gøre det rent?

opbevaring ski

Bedre plads til skiferie

I disse måneder er det højsæson for at komme ud på alpin – og langrendsski og snowboard med venner og familie. Nogle af os har vores eget udstyr, som vi tager med os, når vi skal afsted – men hvad skal vi gøre, når vi kommer hjem? Vi har et par forslag her!

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose