Sådan flytter du ind i opbevaringsrummet

Nærmer dagen sig, hvor du skal flytte ind i opbevaringsrummet? Her får du en oversigt over, hvad du bør tænke på før du flytter ind, og hvordan det fungerer på selve flyttedagen. Så går alt let som en leg.

Før du tager til opbevaringsrummet

  • Du har modtaget din personlige kode, rumnummeret samt kode eller nøgler til lås. Dette er smart at tage med til dit opbevaringsrum. Se her, hvordan kodelåsen fungerer.
  • Har du fået anden specifik information om dit opbevaringsrum, bør dette også medbringes. Vi har ikke mulighed for at modtage affald. Kontakt din afdeling for at få anvisninger til nærmeste genbrugsstation.
  • Har du brug for at låne udstyr? Der er altid vogne ved indgangen, og palleløfter kan lånes efter aftale med personalet. Det er muligt at låne en gratis trailer ved indflytning – kontakt personalet for at reservere. Du kan læse om kørsel med trailer her.
  • Har du brug for flyttehjælp, kan personalet henvise til dygtige flyttemænd

Når du ankommer til afdelingen

  • Du kan flytte ind i dit opbevaringsrum mellem kl. 6 og 22.
  • Af- og pålæsning foregår ved vores porte.
  • Indenfor porten forefindes vogne til fri afbenyttelse til at fragte ejendele ind og ud af opbevaringsrummet. Sæt venligst vognene tilbage på plads efter brug.
  • Alle afdelinger har kort over rummene. Brug dette for at finde vej til dit opbevaringsrum.
  • Skal du opbevare længe, anbefaler vi, at du lægger et plastikovertræk over dine ejendele for at undgå støv. Dette kan købes i vores butikker.

Har du brug for noget?

På vores afdelinger med butik kan du købe det, du måtte mangle af flyttemateriale. Indenfor butikkens åbningstid finder du vores flytteeksperter, der kan hjælpe dig med at finde det, du mangler.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Ryddeligt hjem

Bedre plads til et ryddeligt hjem

Har du lidt for mange ting omkring dig? Ting du egentlig skulle have været foruden – men som du heller ikke vil helt af med? Et minilager kan være vejen til et mere organiseret hjem.

Organisering Lager

Organisering af dit lager – sådan gør du

Kan du ikke finde det, du har på dit skur/lager eller kælder? Her er fem tips til bedre organisering af det.

Rydde Depotrummet

5 tegn på at du kan få bedre plads i depotrummet

Kælderrummet kan være det perfekte sted at skubbe alt det væk, du ikke ønsker inde i lejligheden. Det er hurtigt at lægge ting derned konstant, og så kan systemet kollapse. Lidt rod går godt, men hvornår er det tid til at gøre det rent?

opbevaring ski

Bedre plads til skiferie

I disse måneder er det højsæson for at komme ud på alpin – og langrendsski og snowboard med venner og familie. Nogle af os har vores eget udstyr, som vi tager med os, når vi skal afsted – men hvad skal vi gøre, når vi kommer hjem? Vi har et par forslag her!

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose