Sådan flytter du ind i opbevaringsrummet

Nærmer dagens sig, hvor du skal flytte ind i opbevaringsrummet? Her får du en oversigt over, hvad du bør tænke på før du flytter ind, og hvordan det fungerer på selve flyttedagen. Så går alt let som en leg.

Før du tager til opbevaringsrummet

  • Du har modtaget din personlige kode, rumnummeret samt kode eller nøgler til lås. Dette er smart at tage med til dit opbevaringsrum. Se her, hvordan kodelåsen fungerer.
  • Har du fået anden specifik information om dit opbevaringsrum, bør dette også medbringes. Vi har ikke mulighed for at modtage affald. Kontakt din afdeling for at få anvisninger til nærmeste genbrugsstation.
  • Har du brug for at låne udstyr? Der er altid vogne ved indgangen, og palleløfter kan lånes ved aftale med personalet. Det er muligt at låne en gratis trailer ved indflytning – kontakt personalet for at reservere. Du kan læse om kørsel med trailer her.
  • Har du brug for flyttehjælp, kan personalet henvise til dygtige flyttemænd

Når du ankommer til afdelingen

  • Du kan flytte ind i dit opbevaringsrum mellem kl. 6 og 22.
  • Af- og pålæsning foregår ved vores porte.
  • Indenfor porten forefindes vogne til fri afbenyttelse af ejendele ind og ud af opbevaringsrummet. Sæt venligst vognene tilbage på plads efter brug.
  • Alle afdelinger har kort over rummene. Brug dette for at finde vej til dit opbevaringsrum.
  • Skal du opbevare længe, anbefaler vi, at du lægger et plastdækken over dine ejendele for at undgå støv. Dette kan købes i vores butikker.

Har du brug for noget?

Ved vores afdelinger med butik kan du købe det, du måtte mangle af flyttemateriale. Indenfor butikkens åbningstid finder du vores flytteeksperter, der kan hjælpe dig med at finde det, du mangler.

Hold dig ikke tilbage fra at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

Akut flytning er rodet

Akut flytning - hvor skal jeg gøre af mine ting?

En akut flytning kan være en rodet affære, for du har ikke tid til at finde dit nye hjem i ro og mag. Vi giver vores bud på, hvordan du kan få det bedst mulige resultat.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose