Undgå pladsmangel når du arbejder hjemme

Mange har i den sidste tid måtte arbejde hjemmefra, og hjemmearbejdet har vist sig at have både positive og mindre positive sider. Det er fleksibelt, så man kan klare en hurtig tøjvask, lufte hunden og andre gøremål, der er vigtige i hverdagen. Men det kan også være svært at arbejde derhjemme.

Ingen pladsmangel på skrivebordet

Distraheringer og pladsmangel

Både hjem og arbejdsplads

Det samme rum bliver brugt til både arbejde og fritid. Er spisebordet blevet det foretrukne arbejdsbord, skal der også være plads til at spise aftensmad senere, eller plads til at lille William kan sidde og tegne. Har man taget plads i et rum med meget gennemgang, kan det også være stort set umuligt at få ro til at koncentrere sig om sine arbejdsopgaver.

Hverdagsrod i arbejdstiden

Hvis der er mange ting i rummet, og lidt smårod rundt omkring, kan det også være svært at koncentrere sig. På en arbejdsplads ville man normalt sørge for at holde orden ved sit skrivebord. Det er en anden sag, når kontorpladsen er skiftet ud med et midlertidigt skrivebord i soveværelset.

Ryd op, pak væk eller gå et andet sted hen

Red sengen og ryd spisebordet

Der er heldigvis forskellige måder, du kan skabe mere ro om din nye hjemmearbejdsplads. Det er for eksempel altid en god idé at rydde op i det rum, du arbejder i. Ryddelige omgivelser giver ro til hjernen, og det bliver nemmere at koncentrere sig om arbejdet. Få sengen redt, hvis du er i soveværelset, eller ryd spisebordet, hvis du er i spisestuen.

Pak overflødige ting væk ved pladsmangel

Hvis der ganske enkelt er for mange ting i rummet, selv når der er ryddet op, må nogle af tingene vige pladsen. I mange tilfælde kan det være fine nipsting og pyntegenstande, som mest af alt er i vejen, når der arbejdes. Få dem pakket omhyggeligt i silkepapir eller bobleplast, og læg dem i en lille flyttekasse, der ikke bliver for tung.

Mangler du silkepapir og bobleplast til at passe på dine nipsting? Find det helt rigtige flyttetilbehør i vores online shop.

Dedikér et sted til dit arbejde

Hvis du har et ekstrarum, som måske er et gammelt børneværelse, eller som er blevet et rum til opbevaring, er det oplagt at bruge som kontor. Her er det selvfølgelig også vigtigt at skabe de rigtige omgivelser. Få så meget som muligt ud af rummet, og sørg for en plads til skrivebord, stol og computer og noget lys, der er rart at arbejde i. Her kan du få ro, og det er ikke et sted, du normalt opholder dig i i din fritid.

Det bør selvfølgelig ikke være sådan, at de ting, rummet tømmes for, bare ender i stuen eller et andet sted i hjemmet. Fjern tingene helt, og sæt dem enten i kælderen, på loftet eller på et opbevaringslager, så tingene stadig opbevares forsvarligt.

Du kan bestille et ekstra opbevaringsrum online her, så du har plads til dit hjemmekontor.

God fornøjelse med at arbejde hjemmefra!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

To do-liste og en kaffekop

Når du flytter til København

Når du flytter til København, kan det være en stor omvæltning. Kom godt igennem med vores tips til en super flytning til landets hovedstad.

Nedpakning af et kollektiv

Da mit kollektiv skulle flytte

Mit kollektiv blev opsagt, og nøglerne skulle afleveres i februar. Med fire beboere blev det en lærerig oplevelse, og jeg fortæller om de vigtigste her.

Håndværkere borer i væg

Opbevaring af værktøj og udstyr

Håndværksfaget og værktøj går ofte hånd i hånd, og som håndværker kan det være svært at få plads til alle tingene. Vi giver et bud på, hvordan du kan få mere plads.

Fint gammelt legetøj

Pas godt på dit gamle legetøj

Dit gamle fine legetøj er værd at gemme på. Den næste generation kan få glæde af det, så det er om at passe godt på legetøjet i mellemtiden.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose