Hvad er dine nytårsforsætter?

Snart starter et nyt år, og det helt store spørgsmål for tiden er: Har du nogle nytårsforsætter? Har du endnu ikke tænkt over det, kan du lade dig inspirere af nogle af vores forslag.

nytårsforsætter

Tag på den rejse, du har drømt om

Måske er du en af dem, der ikke fik taget et sabbatår efter en videregående uddannelse. Du tog ikke på udveksling under din uddannelse, og du har ikke prioriteret ferier og oplevelser, og føler måske, at du er gået glip af noget. Du er på ingen måde alene med den følelse. Men hvad med at gøre 2019 til det år, hvor du gør alvor af tankerne, og gør noget kun fordi du har lyst?

Det passer aldrig godt, men selvom du har et ansvar herhjemme, plejer det som regel at løse sig. Drop undskyldninger for ikke at gøre det, og begynd planlægningen af din drømmerejse! Det kan være en uge til et sted, du altid har haft lyst til at se, eller du kan tage væk i et halvt år for at opleve andre kulturer, få nye indtryk og opdage dig selv på en måde, du aldrig har gjort før.

Ryd op i hjemmet

Er du omgivet af rod, som har irriteret dig et stykke tid, kan du udnytte årsskiftet til at tage et opgør med rodet. Det er unødvendigt at lade ting, du selv har placeret et sted, påvirke dig på en negativ måde. Men det er selvfølgelig ikke givet, at det gør det lettere at komme i gang. Så hvordan griber du dét an?

  • Start i det små – tag lidt hver dag
  • Bestem dig for, hvornår du begynder og gennemfør det. Måske kommer motivationen, når du først er kommet i gang?
  • Når du først er kommet i gang, så gør det ordentligt. Skab systemer, så du nemt kan fortsætte med at holde det ryddeligt

En ting, der er vigtig at huske på, er, at det hele ikke må ske samtidig. Start med ét rum og gør det færdigt, før du går videre. Så bliver der gradvist mere ryddeligt, og du slipper for kaos i alle rum samtidig.

Træningen

Det er måske nok den største kliché, når man taler om nytårsforsætter, men der er måske en god grund til, at det er blevet en kliché. Kig lidt på din hverdag. Bevæger du dig nok, eller er det ofte lidt for let at droppe den lille gåtur eller træningen? Husk, at træning – selvom det kan være svært at komme i gang og slidsomt – også kan give dig energi. Måske er netop dette tiden, hvor du kan finde den træningsform, der giver dig lyst til at gennemføre?

Hvordan kan du sørge for rent faktisk at gennemføre forsætterne?

Lav realistiske nytårsforsætter, og husk på, at du ikke er et supermenneske. Har du en liste over dine nytårsforsætter, kan det være givtigt lige at få sat dig ned og se dem igennem en ekstra gang. Hvilke nytårsforsætter er vigtige for dig? Er der nogle, der skal have hovedfokus, og måske andre, der kan sløjfes helt? En for lang liste kan resultere i, at du ender med slet ikke at gennemføre nogen af dem.

Du kan også bede om hjælp. Lav dine nytårsforsætter sammen med andre, og hjælp hinanden med at få dem gennemført. Ting bliver ofte lidt lettere, når man gør det sammen.

Tag dig tid til at mærke de små øjeblikke. Der er nok ingen, der altid er lykkelige, men små glimt af lykke kan give motivation til at gennemføre de ting, du har sat dig for (måske er et af nytårsforsætterne netop at tage dig tid til at se på, hvad der skaber de lykkelige øjeblikke?).

Eller måske bare tage det nye år, som det kommer?

Måske er det ikke nytårsforsætter, du alligevel ikke får gennemført, som du har brug for? Du kan altid lade være med at lave nytårsforsætter, og så tage det nye år, som det kommer. Det er selvfølgelig en god ting at have en plan for, hvad man vil gøre og opnå, men nogle gange er det en bedre idé at gøre de ting, man føler for i øjeblikket, og ikke hænge sig i, hvad der “burde gøres”.

Ved du allerede nu, at du ikke kommer til at gennemføre, og at nytårsforsætterne bare bliver en ekstra belastning eller kommer til at skabe en følelse af mislykkethed, kan det være bedre helt at droppe dem. Glem dog alligevel ikke at udfordre dig selv i det nye år, for uden udfordringer kommer der ingen fremgang.

Vi er her

Uanset hvad dine nytårsforsætter bliver, eller om du vælger slet ikke at lave nogen, og bare tager det, som det kommer, er vi her. Om du skal rydde op derhjemme, og har brug for et sted at sætte nogle af tingene for at få et mere ryddeligt hjem, eller om du ender med at rejse væk, så har vi pladsen, du har brug for. Med et eksternt opbevaringsrum hos os kan du opbevare dine ting lige så længe, du har brug for, og møblerne og de andre ting står klar, når du skal bruge dem igen.

Tag gerne kontakt til os (link til kontakt-os), hvis du får brug for hjælp til et situation, der dukker op i det nye år. Vi ønsker at være der for vores kunder og hjælpe med at finde løsninger, det gør livets forskellige faser lidt enklere.

Godt nytår fra alle os i City Self-Storage!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Før du tager salgsbilleder af dit hjem

Hver dag er der mange, der sælger eller udlejer lejligheder, og måske planlægger du at gøre det samme? Vi har samlet et par råd, når du tager slagsbilleder af din bolig, der kan give dig et hurtige og bedre salg.
Når du flytter hjemmefra for første gang

Når du flytter hjemmefra for første gang

Der er mange, der skal til at starte op på studie efter sommeren, og måske er du en af de, der flytter hjemmefra for første gang. Det er mange vigtige ting, du må huske og tænker over, når du flytter ud. Vi hjælper dig med at huske dem.
Gør dit hjem sommerklar

Gør dit hjem sommerklar

Nu er det endelig sommer! Det er fantastisk med varmere vejr og længere dage – og mindre tøj at slæbe rundt på en hel dag.