Chat with us, powered by LiveChat

Glasinddeler: En tryg rejse for dine glas

Vores glasinddeler er perfekt til at fragte og opbevare glas trygt. Men hvad er den bedste måde at bruge den på?

 

Måske har du investeret i nogen lidt ekstradyre glas; dem du kun tager frem til særlige anledninger. Måske ved du ikke helt, hvordan du skal fragte de antikke glas, du har arvet, uden de får skader. Vi ved hvad du kan gøre, så du er sikker på, at de kan bruges helt uden skader til den næste store anledning.

Det er få kneb, der skal til for at skabe en tryggere rejse for dine glas. Det første kan være at sætte en glasinddeler i en stor flyttekasse. Der er opdelte rum, så hvert glas har sin egen private lounge på turen. Dermed slår de ikke mod hinanden, hvis flytningen bliver lidt rystet.

Hvis der er lidt ekstra plads i glassenes rum, kan det være smart at give dem lidt ekstra beskyttelse med et lag silkepapir. Så får glassene god støtte, og der kommer så lidt bevægelse som muligt under transporten. Vi anbefaler ikke at bruge avispapir til dette, da blækket kan lave mærker på glassene.

 

Der kan være op til 48 glas i glasinddeleren, og glassene kan sættes i to etager. Dette er selvfølgelig kun gældende, hvis glassene ikke er for høje. Er de det, kan laget over glassene udnyttes til lette genstande i flyttelæsset – f.eks. tøj, tekstiler tøjdyr.

Har du spørgsmål om glasinddeleren? Kontakt os her, eller kom forbi en af vores butikker. Vi hjælper dig gerne!

Seneste indlæg
City Self-Storage flytteskoleHvad har du brug for den første nat i ny lejlighed