Chat with us, powered by LiveChat
 

Sådan pakker du et maleri ind

Har du et flot maleri på væggen, som lyser stuen op, og som du helst vil undgå får et hul eller et grimt mærke under flytningen? Så er der flere måder at pakke det ind på.

En af måderne – som vi har valgt at fremhæve her – er bølgepap; en enkelt og hurtig løsning, som samtidig beskytter maleriet under transport og opbevaring. Alt du behøver er bølgepap, tape og maleriet, der skal pakkes ind.

Læg maleriet på gulvet, og klip en passende længde bølgepap, to stk. Disse skal foldes om maleriet, sådan at alle fire kanter er godt dækket med bølgepap. Lav gerne en dobbeltomgang for ekstra beskyttelse. Vend bølgerne i pappet mod maleriet. Tape bølgepappen sammen, og sørg for, at tapen ikke rammer maleriet, da det kan gøre skade.

Hjørnerne skal også beskyttes, så de ikke får et hak eller andre skader under transporten. Dette kan også nemt løses med bølgepap. Her er det simpelthen bare at klippe et firkantet stykke bølgepap ud, og folde den om hjørnet. Sæt den på, og tape fast rundt om hjørnet. For at det skal blive siddende på, er det smart også at tape bølgepappen omkring maleriet fast.

Til sidst

Husk at sætte det sikkert ind i bilen. Lad det ikke ligge nederst eller ligge klemt imellem noget, da indpakningen ikke hjælper mod dette.

Har du spørgsmål om indpakning af maleri? Tag gerne kontakt med os her, eller kom forbi en af vores butikker!

Skal du pakke billeder eller spejl ind? Find ud af hvordan her.

Held og lykke med pakningen!

Seneste indlæg
City Self-Storage flytteskole