Chat with us, powered by LiveChat
 

Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

Køkkenredskaberne er normalt ikke det første, der pakkes ned. Man er gerne ret træt af at pakke, når man kommer dertil, og så kan det være fristende bare at kaste køkkenredskaberne i en fælles kasse eller pose. Det er fint nok for mange af redskaberne, men knivene bør absolut ikke indgå i denne blanding. Det er hverken godt for knivene, som kan tage skade eller blive sløve, eller for dig. Vi vil gerne undgå, at du stikker hånden ned i flyttekassen, og får skåret dig, fordi du ikke orkede at sortere. Så her er et tip til, hvordan du kan pakke knivene ned – nemt.

Læg bølgepap på en flad  og fast overflade, og læg knivene i en række på bølgepappen. For at undgå, at pakken bliver større på den ene side, skal du lægge hver anden kniv modsat; knivsblad mod håndtag. Næste skridt er at rulle pakken sammen. Hver af knivene ligger isoleret, så de ikke skader hinanden. Til sidst taper du godt rundt om pakken, så knivene bliver på plads.

Når du skal pakke knivene ud, kan du gøre akkurat det samme – bare modsat. Du lægger pakken på en flad overflade, og ruller forsigtigt ud. Læg knivene klar på række, og så er det bare at sætte eller lægge dem på plads.

Så er der bare tilbage at ønske held og lykke!

Har du spørgsmål? Kom gerne forbi en af vores butikker, eller kontakt os her.

Seneste indlæg
City Self-Storage flytteskoleGlasinddeler giver en tryg rejse for dine glas