Skip to content

Flyttetilbehør

Emballage og flyttetilbehør

City Self-Storage tilbyder et bredt udvalg af emballage og flyttetilbehør, som er designet til at gøre flytteprocessen så enkel som mulig for dig.

Vi står altid til din rådighet

Vælg den rigtige emballage og flyttetilbehør

Vi har et stort udvalg af flyttekasser og unikke løsninger for enkel nedpakning og beskyttelse af tallerkner, glas og andet. Vi forhandler tape, bobleplast, bølgepap og andre produkter, som er specielt fremstillet til at beskytte genstande under transport og opbevaring. Smarte løsninger er dit første skridt imod en stressfri flytteproces.

Møbeltrekk - flyttemateriell

Plastikovertræk

Plastikovertræk er en uvurderlig hjælp til at beskytte møblerne imod skidt og smuds under transport samt imod støv og fugt under opbevaring. Vi sælger et bredt udvalg af plastikovertræk til sofaen, madrasser samt lænestole – alt for at beskytte dine ejendele under hele flytteprocessen.

Bobleplast

Beskyt genstande som glas, tallerkner, nips og større elektroniske genstande med bobleplast. Bobleplast anbefales både til transport og opbevaring. Vi har et bredt udvalg af bølgepap, silkepapir med mere, som vi sælger i alle vores butikker.

Garderobeboksen

Opdag garderobekassen – den bedste hjælp under flytning eller ombygning. Vores garderobekasse er specialproduceret for at få plads til pladskrævende tøj som frakker og jakker. Garderobekassen passer perfekt til opbevaring af sommer – eller vintergarderoben.

Glas

Prøv den mest effektive måde at transportere og opbevare glas  – vores glasindsats. Den er designet til at passe i flyttekassen, og vil give en optimal beskyttelse. En stor flyttekasse har plads til 48  glas.

Flyttekasser

Vælg imellem store eller små flyttekasser. Små flyttekasser anbefales til tunge genstande, mens store flyttekasser passer bedst til dyner, tøj, legetøj og lign. Flyttefirmaer er specielt glade for vores flyttekasser, da de ved at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Flyttetæpper

Flyttetæpperne fra City Self-Storage kan anvendes til mange formål. De kan benyttes under flytningen eller under opbevaringen for at beskytte større genstande, og bagagerummet på bilen elsker det.
Flytteteppe - flyttemateriell

Læs mere

Nyttige oplysninger

Sådan virker det

City Self-Storage tilbyder sikre og tørre opbevaringsløsninger for private og firmaer. Når du lejer hos os får du et tempereret, rent og tørt opbevaringsrum.

Menneskene

Det er vores engagerede, erfarne og dedikerede medarbejdere, kombineret med deres evner til at levere gode kundeoplevelser, som gør at vi adskiller os fra vores konkurrenter.
Kundeservice minilager

Om os

Hos City Self-Storage udlejer vi mere end 3.000 opbevaringsrum i Storkøbenhavn og Odense. Vi sælger et bredt udvalg af flyttetilbehør, og tilbyder ekstra services i forbindelse med flytning og opbevaring.

Vores flyttebutik

Bestil i vores webshop eller kom forbi i en af vores 6 flyttebutikker

*
*
*