Skip to content

Velkommen til City Self-Storage Flytteskole

Velkommen til City Self-Storage Flytteskole! Vi ved, at der er meget, der skal tænkes på i en flytteproces.

City Self-Storage flytteskole

Ligegyldigt om du skal flytte dit hjem, møbler og ejendele til opbevaring, flytte møbler væk for at renovere, eller andre typer af flytning, kan det været godt at få lidt hjælp på vejen.

På vores flytteskole kommer vi med nogle små flyttetips og triks, som du kan tage med dig og gøre processen nemmere, mere organiseret og mere tryg!

Alle vores tips bliver udgivet her på hjemmesiden, men du kan også finde flytteskolen på Youtube.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?

Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

Hvad har du brug for den første nat i en ny lejlighed?

I en stressende flytteperiode kan det være let at glemme, at du faktisk skal bo i den nye lejlighed eller hus den første nat.
*
*
*