Skær dig ikke på knivene

Har du prøvet at skære dig på knivene, når du pakker ud eller ned? Det er en unødvendig risiko at tage.

Køkkenredskaberne er normalt ikke det første, der pakkes ned. Man er gerne ret træt af at pakke, når man kommer dertil, og så kan det være fristende bare at kaste køkkenredskaberne i en fælles kasse eller pose. Det er fint nok for mange af redskaberne, men knivene bør absolut ikke indgå i denne blanding. Det er hverken godt for knivene, som kan tage skade eller blive sløve, eller for dig. Vi vil gerne undgå, at du stikker hånden ned i flyttekassen, og får skåret dig, fordi du ikke orkede at sortere. Så her er et tip til, hvordan du kan pakke knivene ned – nemt.

Læg bølgepap på en flad  og fast overflade, og læg knivene i en række på bølgepappen. For at undgå, at pakken bliver større på den ene side, skal du lægge hver anden kniv modsat; knivsblad mod håndtag. Næste skridt er at rulle pakken sammen. Hver af knivene ligger isoleret, så de ikke skader hinanden. Til sidst taper du godt rundt om pakken, så knivene bliver på plads.

Når du skal pakke knivene ud, kan du gøre akkurat det samme – bare modsat. Du lægger pakken på en flad overflade, og ruller forsigtigt ud. Læg knivene klar på række, og så er det bare at sætte eller lægge dem på plads.

Så er der bare tilbage at ønske held og lykke!

Har du spørgsmål? Kom gerne forbi en af vores butikker, eller kontakt os her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Sådan flytter du i regnen

Sådan flytter du i regnen

Vi kan desværre ikke kontrollere vejret. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen, kan det skabe både frustration og problemer. Når du flytter i regn, er der flere forholdsregler, du kan tage for at undgå skader på dine ejendele, og dem har vi samlet herunder.
At flytte er svært

At flytte er svært

At flytte er svært! Jeg har arbejdet med flytninger siden 2015, og det er stadig meget energi- og tidskrævende. Jeg har dog lært en hel del, så læs her om mit lille (bogstavelig talt) flytteeventyr – måske bliver du også klogere?
Gør dette før fremvisningen

Gør dette før fremvisningen

Skal du sælge din bolig? I samarbejde med Truls, daglig leder i PROA Eiendomsmegling Lørenskog i Norge, har vi samlet tre gode råd, når du skal fremvise din bolig. Truls har op mod 3000 fremvisninger bag sig, og en god sjat erfaring med, hvad der virker i en fremvisning.

Hvad har du brug for den første nat i en ny lejlighed?

I en stressende flytteperiode kan det være let at glemme, at du faktisk skal bo i den nye lejlighed eller hus den første nat.