Sikkerhed

Sikre opbevaringsløsninger for private og virksomheder

I mere end 20 år har vi passet på vores kunders ejendele. Vi ved, hvor vigtig sikkerhed er for dig som kunde, og sikre løsninger er derfor vores førsteprioritet.


Eurobox og City Self-StorageKodepanel sikkerhed

Sikkerhed

Sikre opbevaringsløsninger for private og virksomheder

I mere end 20 år har vi passet på vores kunders ejendele. Vi ved, hvor vigtig sikkerhed er for dig som kunde, og sikre løsninger er derfor vores førsteprioritet.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager
Man öppnar upp lås till förråd

Lidt om vores sikkerhedstiltag

Sådan varetager vi din sikkerhed

  • Personlig adgangskontrol
  • Videoovervågning og tilknyttet alarm
  • Skadedyrskontrol
  • Service- og driftspersonale, der tjekker opbevaringscentrene
  • Ingen indsyn i opbevaringsrummet
  • Krav om forsikring af dine ejendele

Personlig adgangskontroll

Vores adgangssystemer benytter personlige koder, og er tilknyttet overvågningen. Det er kun personer med en personlig kode, der har adgang til bygningen mellem 06 og 22 hver dag hele året. Når du lejer opbevaring hos os, låser du dit opbevaringsrum med en personlig og sikkerhedsgodkendt hængelås, og det er ikke muligt at kigge ind i dit opbevaringsrum fra lagergangen.

Tilkoblet alarm og videoovervågning

Vores tilpassede opbevaringscentre er sikrede og koblet til alarm hele døgnet. I tilfælde af brand har vi en direkte linje tilknyttet alarmcentralen. Vores bygninger er også tilkoblet videoovervågning hele døgnet, så sammen med den personlige adgangskontrol kan vi til enhver tid vide, hvem der bruger opbevaringscentret.

Skadedyrskontrol

Vi har aftaler med skadedyrsbekæmpere. Disse foretager regelmæssige tjek af opbevaringscentret og udfører forebyggende tiltag. Dette kan føre til, at du ved nogle afdelinger kan se fælder i gangene – det betyder ikke at der er skadedyr i centret.

Bemandede afdelinger

Vi har 3 bemandede opbevaringscentre. Her arbejder vores opbevaringseksperter i butikken med at give råd, og de tager desuden daglige runder i centret for at tjekke, at alt er som det skal være. Vi har også service- og driftspersonale, som jævnligt er på vores ubemandede centre, for at sørge for, at der er ryddeligt, rent, og at vores løsninger fungerer.

Din indsats gør også en forskel

Sådan kan du hjælpe både os og dig selv

Du kan som kunde hjælpe os på forskellige måder med at holde opbevaringscentret sikkert.

  • Bortskaf affald
  • Giv besked, hvis ting ikke virker
  • Overdæk dine ting
  • Vær forsikret

Bortskaf affald

Der opstår ofte en del affald efter en flytning – gamle papkasser, flyttetæpper, plastikstykker. Lad ikke dit affald ligge i gangene, men benyt de genbrugsstationer, der er placeret i nærheden af dit opbevaringscenter. Du kan spørge vores opbevaringseksperter, hvor den nærmeste befinder sig.

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Fortsættelse....

Sådan kan du hjælpe både os og dig selv

Giv besked, hvis ting ikke virker

Hvis porten ikke kører ned efter ca. 2 min. uden gennemgang, så giv os gerne besked, så vi kan fikse problemet hurtigst muligt. Følg desuden anvisninger på elevatorerne, og giv besked, hvis de ikke virker som de skal.

Overdæk dine ting

Der falder støv i et opbevaringsrum efter nogen tids opbevaring. Ting, der ikke er pakket ind, bør overtrækkes med at plastikdækken. Det er et krav, at tøj og tekstil er indpakket i plastik. Læs mere om anbefalingerne for opbevaring af tøj og tekstil her.

Vær forsikret

Det er et krav, at dine ejendele er forsikrede under lejeforløbet. Det kan du gøre gennem vores forsikring, som er tilpasset opbevaring, eller gennem din egen indboforsikring (det skal dokumenteres, at den dækker ejendele hos os). Husk at vælge et dækningsbeløb, der dækker alle dine ejendele. Læs om vores forsikringsvilkår her.

Vil du vide mere?

Vi har mere end 11.000 kunder i Skandinavien

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose