Skip to content

Sådan virker det

Nem adgang til dit eget opbevaringsrum

City Self-Storage tilbyder sikre og tørre opbevaringsløsninger for private og firmaer. Når du lejer hos os får du et tempereret, rent og tørt opbevaringsrum.

360-graders billeder

Få en virtuel fremvisning

nemt online booking

Book nemt online

Flyttebutik

Kom ind for en uforpligtende fremvisning

Skulle du ønske at besøge en afdeling for en uforpligtende fremvisning, er du selvfølgelig hjertelig velkommen. Du kan booke en aftale på vores chat, kontakte os på tlf. 70 15 11 11 eller komme forbi i åbningstiden. Det er helt op til dig.

Nemt og tilgængeligt

Vores afdelinger ligger centralt i København og Odense med stor tilgængelighed fra store indfaldsveje. Lageret er åbent for adgang kl. 6.00-22.00 alle dage. Af- og pålæsnings foregår i dertil indrettede områder med vogne til fri afbenyttelse.

Flyttebutik med ekstra service

Vores flyttebutikker ved Albertslund, Skovlunde, Hvidovre og Sydhavn byder på alskens flyttetilbehør samt kompetent rådgivning i pakning, flytning og opbevaring. Butikkerne holder åbent hverdage 10.00-18.00 og lørdage 10.00-14.00.

Flyttebutik >

En av de mange flyttebutikkene våre
Mand, der låser et opbevaringsrum

Webbestilling

Bestil nemt på web og få adgang inden for et par minutter

Vi har samlet et udvalg af populære rumstørrelser, som kan bestilles via hjemmesiden. Vores hjemmeside er selvbetjent, og du har adgang til anlægget inden for få minutter. Vi ekspederer bestillinger i åbningstiden i butikkerne.

Pladsberegner

Ofte har du brug for mindre plads end forventet. Vi har en pladsberegner, som vejleder dig i valget af den rigtige rumstørrelse. Du har også mulighed for at sende os billeder af dit indbo – så vi kan give dig et løsningsforslag.

Opbevaringseksperter på telefon og chat

Vores kundeservice og rådgivning er klar på telefon og chat alle hverdage kl. 10.00-18.00 og lørdage kl. 10.00-14.00. Du er også velkommen til at komme forbi nærmeste bemandede afdeling.

Se afdelinger her >

Kom i gang

Kig forbi din nærmeste afdeling eller bestil på hjemmesiden

*
*
*