Kundehistorie: Backpacking

Backpacking blev en mulighed med et opbevaringsrum


Emilie havde boet i Oslo i 5 år, da hun besluttede sig for at backpacke. Læs hvordan et opbevaringsrum gjorde det muligt.


Eurobox og City Self-Storagebackpacking opbevaring

Kundehistorie: Backpacking

Backpacking blev en mulighed med et opbevaringsrum


Emilie havde boet i Oslo i 5 år, da hun besluttede sig for at backpacke. Læs hvordan et opbevaringsrum gjorde det muligt.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Introduktion

Om Emilie

Emilie er 24 år, kommer fra Nord-Norge, og arbejder for Self Storage Group ASA, som ejer City Self-Storage. Hun bestemte sig i 2018 for at backpacke i tre måneder i 2019. Hun måtte fraflytte sin lejlighed før afrejse, og så blev spørgsmålet; hvor skulle hun gøre af alle sine ting?

Udfordring

Mange ejendele


Emilie flyttede til Oslo i 2013 for at studere. Siden da har hun boet mange forskellige steder, og ved hvert sted er der blevet tilføjet flere ting og ejendele. Før hendes backpackingtur ejede hun næsten nok til at møblere en hel lejlighed alene. Nu, da hun havde besluttet sig for at backpacke, opstod udfordringen; hvor skulle hun gøre af det hele?

– Begge mine forældre bor i Nord-Norge, så det var ikke mulighed at sætte tingede af hos dem. Jeg kender flere, der har kælder- eller loftrum til deres lejligheder her i Oslo, men der er ikke plads til alle mine møbler og ting der. I så fald skulle jeg sprede min ting i hele Oslo, og det var jeg ikke interesseret i.

At sælge det hele var heller ikke et godt alternativ. Hun skulle tilbage til Oslo efter rejsen, og så skulle møblerne jo være klar til at flytte ind i et nyt hjem.

opbevaringsrum lang rejse

Emilie
Kunde hos City Self-Storage Økern, Norge

Jeg kunne nok have rejst på backpacking uden et opbevaringsrum – der findes altid løsninger. Men at leje et opbevaringsrum gjorde det hele langt mere behageligt, i stedet for at sprede mine ting i hele Oslo, eller sælge dem. Tænk på alt det arbejde, jeg ville have, når jeg kom tilbage.

Hvor skal du gøre af ejendele backpacking

Løsning

Opbevaringsrum på Økern


Ved at leje et opbevaringsrum på Økern havde hun et sted at sætte sine ting, imens hun var bortrejst.

– Da jeg jo gerne ville beholde mine ting, var det vigtigt for mig, at de kunne stå et trygt sted, imens jeg var væk. Det følte jeg, jeg kunne gøre med et opbevaringsrum hos City Self-Storage.

Da Emilie arbejder i selskabet, var hun godt bekendt med konceptet om self-storage. Hun fik hjælp af sine kolleger til at finde den rigtige størrelse baseret på, hvad der skulle opbevares. Prøv vores pladsberegner, og find den rigtige størrelse til dig.

– Jeg arbejder jo i branchen, så det var jo en åbenlys løsning. Jeg ved, hvordan produktet fungerer, og jeg vidste at det ville være trygt at sætte mine ting af der. Jeg har set, hvordan et opbevaringsrum har været til hjælp for mange i forskellige situationer, så det var sjovt endelig at få mulighed for at prøve det selv.

Emilie flyttede ud af lejligheden før jul, og fik hjælp til at fragte alle tingene ind til opbevaringsrummet på Økern. Det gik smertefrit, og ved hjælp af vognene, der er tilgængelige ved afdelingen, gik det nemt at få det hele ind i rummet. Hun havde fulgt City Self-Storages pakke- og flyttetips, så det var nemt at holde overblik over rummet, når hun kom tilbage, og havde brug for specifikke ting.

Resultat

En lettelse


Da det hele var på plads, og tingede stod trygt i opbevaringsrummet, var det en stor lettelse.

– Der var meget, der skulle planlægges før rejsen, og hvor jeg skulle gøre af mine ting var helt sikkert en af de store bekymringer. Derfor var det en stor lettelse, da jeg var færdig med at få dem ind i rummet.

Hendes ejendele stod i opbevaringsrummet i de tre måneder, hun var væk, og da hun kom tilbage, var det akkurat, som da hun forlod dem.

– Jeg havde ikke min nye lejlighed klar fra den dag, jeg kom hjem, så jeg lejede et møbleret værelse, indtil jeg kunne flytte ind. Så det var perfekt at lade opbevaringsrummet køre videre, så jeg slap for at flytte af to omgange. Så kunne jeg nemt hente de ting, jeg havde brug for i mellemtiden og så flytte, når den tid kom.

backpacking

Vil du vide mere om vores opbevaringsløsninger?

Læs, hvordan vores tjenester fungerer


City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose