Chat with us, powered by LiveChat

Dette skal du huske, før du flytter

Det er mange, der flytter i disse dage, og der er meget at skulle huske. Her er en tjekliste, som kan gøre perioden, fra du bestemmer dig for at flytte, til du faktisk flytter, lidt nemmere.

gøremål inden din flytning

Find ud af, hvornår du kan flytte ud og ind

En flytning tager tid, og det kan være, du er nødt til at få fri fra arbejde, eller helt undgå at lægge planer. Find ud af, hvornår du skal være ude af den gamle lejlighed, og hvornår du kan flytte ind i den nye – så ved du, hvis du skal planlægge lidt ekstra.

Søge om fri fra arbejdet

Skal du flytte på en arbejdsdag, er det en god idé at bede om fri så snart, du ved, hvornår du skal flytte. Tjek med din arbejdsgiver, om du kan få fri på flyttedagen.

Søge om bytte af børnehave/skole

Har du børn, der går i skole eller børnehave, skal de måske bytte, eller du skal søge om at beholde pladsen på den nuværende insitution. Det er vigtigt at være ude i god tid, og undersøge frister for at søge. Information om frister kan ofte findes på kommunes hjemmeside.

Find ud af, hvad der er inkluderet

Undersøg, om der er noget, der er inkluderet i lejen i dit nye hjem. Måske kan du opsige et par af dine abonnementer.

Tjekke opsigelsestid på abonnementer

De fleste steder har en måneds opsigelse. Har du abonnementer, du ikke skal tage med til det nye hjem, bør du vide, hvornår du skal sige op for at undgå unødvendige udgifter.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg
Hvad gør du med møblerne, når børnene er flyttet hjemmefra?klares en måned før din flytning