Chat with us, powered by LiveChat

Hvad skal gøres dagen inden flytningen og efter rengøringen?

Dagen er snart oprunden, og du er forhåbentlig blevet færdig med al pakningen, og andet, der følger med i sådan en flytteproces. Få de sidste gøremål krydset af, så flyttedagen bliver så smertefri som mulig.

gøres dagen inden flytningen

Nøgler

Tjek at du har alle nøgler og evt. andet, der skal leveres tilbage. Hvis du mangler noget, skal det helst findes, inden flyttelæsset sendes ud af døren. Husk at medbringe nøgler, du skal have med dig videre.

Tjek at du har adgangskoder

Har du lejet et opbevaringsrum, så du kan gøre dit gamle hjem rent, eller klargøre den nye, uden møblerne er i vejen, skal du have styr på, hvor dine adgangskoder er. Jo mere, der er klart dagen forinden det går løs, jo bedre.

Parkering

Undersøg, hvor du kan parkere flyttebilen eller -traileren i nærheden af indgangen.

Bekræft tidspunkt

Ring til venner og familie, der skal hjælpe til på flyttedagen og bekræft, hvornår I skal mødes – så får de også en lille påmindelse.

Efter du har gjort rent?

Nå du har skrubbet alle krogene i dit gamle hjem, er det dejligt, at der ikke er meget tilbage at gøre. Kryds de sidste ting på listen af, så bliver du hurtigt klar til at lægge det gamle hjem bag dig, og flytte ind i et nyt.

Tag nøglerne med

Før du leverer dine nøgler tilbage, skal du huske at tage de nøgler fra, som du fortsat skal bruge.

Sidste tjek

Helt til slut kan du tage en runde, og tjekke at det gamle hjem er helt klar til nye beboere.

Held og lykke med flytningen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg
klargøres ugen forud for din flytningsalgsklar bolig