Chat with us, powered by LiveChat

Hvad kan klargøres ugen forud for din flytning?

Nu er du måske begyndt at mærke flyttestressen komme snigende, men forhåbentlig har fået klaret mange af de vigtigste ting. Om kort tid er det blot et par få ting, der står tilbage på listen, så du er klar til det nye, der venter – om det er et nyt hjem, en rejse eller noget helt andet.

klargøres ugen forud for din flytning

Pak den sidste rest af flyttelæsset

Husk at pakke en kuffert med det. du får brug for den første nat, så du slipper for at lede alle flyttekasserne igennem for at finde strømper og tandbørsten. Her er en liste over ting, du kan have brug for den første nat. Se også vores flytteskole for at få flere nyttige tips til nedpakningen, flyttetilbehøret og mere.

Har du alt, du behøver til rengøringen?

Skal du selv stå for rengøringen, har du brug for en del udstyr, så der kan blive skinnende rent til de nye beboere. De sidste dage op til flytningen er nok lidt hektiske, så får overblik og køb alt ind, du får brug for, senest en uge før.

Meld flytning

Når du melder flytning, går der typisk ca. 5 dage før ændringen træder i kraft. Har du ikke flyttet din adresse endnu, er det godt at få gjort en uges tid før flytningen, så din post sendes til din nye adresse.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg
gøres to uger inden din flytninggøres dagen inden flytningen