Skip to content

Udmærkelser

European Customer Service Award

På den årlige Europæiske self-storage-konference blev udmærkelsen ”European Customer Service Award of the year” uddelt for første gang, og vinderen for 2012 blev City Self-Storage.

Kundeservice

Vi sætter kunden i centrum

Prisen ”Customer Service Award” er blevet uddelt på den Europæiske self-storage-konference hvert år siden 2012. Denne pris uddeles til en person, lager eller selvskab, som har leveret kundeservice udover det, man med rimelighed kunne forvente. Motivationen bag tildelingen til City Self-Storage er vores fokus på kundeservice, tillægstjenester og gennemvedvarende gode resultater i kundetilfredshedsundersøgelser for alle vores afdelinger i Europa.

Isak larsson

General Manager
City Self-Storage Skandinavia

Denne udmærkelse er vundet af alle de, der arbejder hos City Self-Storage og som hver dag gør dét ekstra for at bygge relationer og forstå vores kunders forskellige behov.

Bedst til kundeservice

Vi er stolte og beæret over at have vundet denne pris

I en branche hvor kerneproduktet  self-storage hurtigt kan blive set som en generisk handelsvare, er City Self-Storage meget stolte over at se, at vores strategi med fokus på kundeservice og gode tillægstjenester bliver højt værdsat af vores kunder og præmieret af branchen. Vi tror på at vores fokusområder kombineret med de unikke mennesker, der arbejder hos os, sammen vil føre til en fremtid med solid vækst på både belægning og indtægter.

Vi forstår at der i det daglige følger et ansvar med en sådan pris, og at vi må arbejde hårdt for at leve op til denne påskønnelse ved at yde en høj kundeservice og udvikle produktet for at opfylde og overgå vores kundes forventninger.

Success-historier

Udvalgte kundebedømmelser

Nem adgang og gode rum

Havde mine ting opbevaret 3 mdr. i forbindelse med flytning og der var altid nem adgang og hjælpsomt personale.

Godt stabilt og tilfredsstillende

Jeg har haft rigtig gode oplevelser med den City Self-storage i Hvidovre. Meget service minded.

Fuldt tilfredsstillende

Jeg har været kunde i en årrække, og jeg kan ikke finde på noget at brokke mig over – gode lagerlokaler og fin service.

VIL DU VIDE MERE OM VORES LAGERLØSNINGER?

Vi er eksperter i ryddelige rum. Læs her hvorfor.

*
*
*