Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.

Vi ved, at du som kunde hos os har en travl hverdag. Du står enten midt i en flytning eller en renovering, eller også har du blot et ekstra opbevaringsrum, og er besværet af at skulle forbi vores afdelinger for at skulle betale. Vi har hørt jeres bønner, og lancerer nu muligheden for at betale via den mobile betalingsløsning, MobilePay, så din opbevaring bliver endnu mere enkel.

Teten blev taget af Klaus, der til daglig varetager vores afdeling i det Københavnske sydvestkvarter.

- Jeg oplevede en efterspørgsel hos kunder, som ønskede en nem og hurtig betalingsløsning i stedet for de ellers lidt halvbøvlede kontooverførsler og Giro-kortbetalinger, fortæller han.

Med den brugervenlige og nemt tilgængelige MobilePay app kan vi tilbyde et solidt alternativ, og løsningen har været vel mødt.

- Vi fik hurtigt sat gang i et pilotprojekt på enkelte afdelinger, hvor jeg har været i tæt dialog med de kunder, der har ageret ’prøveklud’, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, lyder det fra Klaus.

Den intuitive betalingsløsning nyder stor udbredelse, og flere og flere har app’en på deres smartphones, så det har givet god mening af byde MobilePay velkommen i flokken af de betalingsmåder, vi tilbyder.

Også vores Area Manager, Martin, er glad for tiltaget:

- Vi har altid et øje for, hvordan vi kan gøre livet lidt nemmere for vores kunder, og Klaus’ idé med MobilePay giver rigtig god mening for os. Vi håber, I tager godt imod det!

Mangler du flyttetilbehør eller opbevaringsplads, så tøv ikke med at kontakte os – så klarer vi bare betalingen over mobilen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

City Self-Storage åbner igen butikkerne for kunder

Fra onsdag d. 21. april er der igen adgang for vores kunder i butikkerne. Husk maskepåbud og afstand. Velkommen til en tryg handel for både du og os.

Dit Pulterkammer

Dit Pulterkammer bliver en del af City Self-Storage

Med sine 5 lagerhoteller i Jylland bliver Dit Pulterkammer en del af City Self-Storage.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Gang med opbevaringsrum i Albertslund

Spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund

Vi er stolte af at kunne åbne for vores spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund. Få mellem 8m2 og 40m2.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose