City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Fra torsdag d. 29. oktober er der maskepåbud i vores butikker. Velkommen hos os til en tryg handel.

Butikkerne vil være åbne som normalt med nogle retningslinjer, så kunder kan gennemføre en tryg handel, og vores ansatte har en tryg arbejdsplads. Vi tager også imod vareleveringer, og lageret kan benyttes som normalt.

 • Maskepåbud ved ophold i butikken fra d. 29. oktober
 • Anvisninger om maks. antal kunder i butikken kan findes hos din lokale afdeling
 • Hold god afstand og følg markeringer i butikken
 • Vi har håndsprit tilgængelig for kunder
 • Der vil ikke være kaffe og vand tilgængelig
 • Den ansatte i butikken finder varerne for dig

For åbningstider i butikkerne kan du besøge den aktuelle butiks hjemmeside, find din butik her.

Er der andre kunder i butikken, vil der forekomme en smule ventetid. Vi gør vores bedste for at minimere ventetiden, og booker du online, sparer du helt den eventuelle ventetid i butikken.

Vi har gjort os mange erfaringer i denne mærkelige tid, vi alle er i. For at lageret fortsat skal være trygt at besøge fortsætter vi med hyppig vask af kontaktpunkter flere gange daglig, og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Fortsat tilgængelig  på web

Det er fortsat mulig at leje opbevaringsplads og bestille flyttetilbehør på hjemmesiden som tidligere.

Vores kundecenter er også tilgængelig som sædvanlig mellem 09.00 og 17.00 på hverdage, og 10.00 og 14.00 lørdage. Tag gerne kontakt med os, hvis du har spørgsmål.

Vi ser frem til at tage imod kunder i butikkerne igen. Velkommen!

English

City Self-Storage opens shops for customers

Our self storage facilities are open for both existing and new customers. From thursday 23rd of April we are opening our shops for customers. We will have some guidelines to ensure a safe visit for customers.

 • It is required to wear a mask when visiting the shops
 • Every shop has a maximum of people in the store at the same time
 • Keep distance and follow markings in the store
 • We have sanitizers available for customers
 • We do not serve water or coffee
 • The staff will get the moving supplies for you

To see the opening hour of the store, visit the stores website. Find your store here.

We have gained experiences during this weird period we are all in, and will continue to clean contact points regurarily. We also follow the health authorities recommendations closely.

Still available online

As always, you can still order storage space and moving supplies online. Our customer service is also available in the regular hours, from 9 a.m. to 5 p.m. monday to friday, and 10 a.m. to 2 p.m on saturdays. Please contact us if you have any questions.

We look forward to welcoming you to our shops again, welcome to us!

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Gang med opbevaringsrum i Albertslund

Spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund

Vi er stolte af at kunne åbne for vores spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund. Få mellem 8m2 og 40m2.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose