Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

Hvad er en lagercontainer?

Vores 20 fods lagercontainere står udendørs og tilbyder en fleksibel, sikker opbevaring. De er tætte og tørre, og har mål på L: 5,9m * B: 2,3m * H: 2,4m (13,8m2 eller 33m3). Containerne står indenfor afdelingens indhegning med høj sikkerhed, og adgang hver dag hele døgnet. Denne løsning er særligt velegnet til vores erhvervskunder, men også til private, som har brug for stor fleksibilitet.

– Vi glæder os til at udvide vores opbevaringstilbud med lagercontainere. Albertslund får nu et tilbud med en endnu mere fleksibel adgang, som vil passe særlig godt for håndværkere og andre erhvervskunder, men også private, som skal opbevare eksempelvis møbler, siger Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage.

Det er muligt at køre helt frem til døren til containerne, og der er god plads foran til bilen, så man nemt kan læsse af og på. Så bliver opbevaring hurtig og nem. Er du usikker på forskellen mellem et opbevaringsrum og en lagercontainer? Vi har oplistet ligheder og forskelle her, så du ved, hvad der passer bedst til dit behov.

Ønsker du at bestille?

Du kan reservere en 20 fods lagercontainer nemt online, eller tag kontakt med os på telefon: 43 45 40 50. Vi vejleder gerne, så du får den bedste opbevaringsløsning til dine behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

City Self-Storage åbner igen butikkerne for kunder

Fra onsdag d. 21. april er der igen adgang for vores kunder i butikkerne. Husk maskepåbud og afstand. Velkommen til en tryg handel for både du og os.

Dit Pulterkammer

Dit Pulterkammer bliver en del af City Self-Storage

Med sine 5 lagerhoteller i Jylland bliver Dit Pulterkammer en del af City Self-Storage.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Gang med opbevaringsrum i Albertslund

Spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund

Vi er stolte af at kunne åbne for vores spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund. Få mellem 8m2 og 40m2.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose