Ny hjemmeside for City Self-Storage Danmark

City Self-Storage har nu lanceret en ny hjemmeside i Danmark. Vi skal imødekomme forventninger og krav fra vores kunder, som ønsker selvbetjening via nettet og mobilen.

Den nye hjemmeside er tilpasset alle platforme, og gør opbevaring, flytteservice og flyttetilbehør endnu mere tilgængeligt.

Lanceringen sker som en naturlig forlængelse af den digitale udvikling City Self-Storage har været igennem de seneste 5 år.

– Med brug af seneste teknologi sikrer vi, at vi er på forkant med den generelle udvikling inden for online brugervenlighed, og at vi imødekommer de krav, som vore nuværende og kommende kunder stiller til en professionel opbevaringsvirksomhed, siger Christian Norborg, administrerende direktør i City Self-Storage Danmark.

Opbevaringsrum kan også bestilles direkte fra nettet, og vores online flyttebutik gør det muligt at gøre det samme med flyttetilbehør. cityselfstorage.dk indeholder hjælpeværktøjer, som gør det intuitivt og bekvemt at handle med City Self-Storage, og servicen er i højsædet.

– Her lægges der særlig vægt på vores pladsberegnerfunktion og vores chat. Vi har skabt en platform som nemt konverterer til mobile brugere, og hvor brugervenlighed og funktionalitet er vigtige parametre for at imødekomme vores kunders ønsker og krav. Jeg er meget imponeret over resultatet, og er sikker på at den vil blive godt modtaget af vore nuværende og kommende kunder, siger Norborg.

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

City Self-Storage åbner igen butikkerne for kunder

Fra onsdag d. 21. april er der igen adgang for vores kunder i butikkerne. Husk maskepåbud og afstand. Velkommen til en tryg handel for både du og os.

Dit Pulterkammer

Dit Pulterkammer bliver en del af City Self-Storage

Med sine 5 lagerhoteller i Jylland bliver Dit Pulterkammer en del af City Self-Storage.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Gang med opbevaringsrum i Albertslund

Spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund

Vi er stolte af at kunne åbne for vores spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund. Få mellem 8m2 og 40m2.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose