Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.

Du er vant til at se dine ting stå i dit hjem, hvor hver ting har en funktion, og der skal væres plads omkring dem, så de rent faktisk kan bruges. Derfor kan det være svært at se for sig, hvor meget tingene egentlig fylder, når de er pakket ned, og skal stå i et opbevaringsrum uden for meget spildplads. Mange vil derfor opleve, at de har bestilt et alt for stort eller alt for lille opbevaringsrum, og så står man med hovedpinen i slutspurten af flyttefasen, og det har man ikke brug for. Men frygt ej! Vores pladsberegner er en uvurderlig ven i nøden.

Den nemme pladsberegner

Vores pladsberegner kan bruges på to måder. Den ene, som vi kalder den enkle, angives blot hvor mange kvadrat- eller kubikmeter bolig, der skal opbevares, og om man har mange eller få ting. Den anden, som vi kalder den avancerede, kan du angive hvert enkelt møbel. Vi har gjort det nemt, og har allerede defineret størrelsen på møbler såsom to- eller trepersoners sofa, sofa med chaiselong, vaskemaskine, spisebord osv. Mangler der et møbel, kan du selv skrive det ind med de mål, møblet har.

Den avancerede pladsberegner

Med den avancerede pladsberegner får du et meget kvalificeret bud på størrelsen af opbevaringsrummet, så du undgår spildplads mest mulig. Med den enkle pladsberegner får du et fingerpeg på en størrelse, som oftest vil være lidt større end det allermest nødvendige. Sådan kan du sikre god gangplads i rummet, så du nemt kan få adgang til dine ting, uden alt skal pilles ud af rummet først.

Den avancerede pladsberegner hjælper dig også med at få et stærkt overblik over de forskellige typer af møbler og maskiner, du skal flytte og opbevare. Overblikket hjælper dig også med at finde frem til, hvilken slags flyttetilbehør der skal bruges. Har du f.eks. angivet to sofaer, en lænestol og en seng, kan du med overblikket se, at du får brug for et par plastikdækkener til at beskytte dem under flytning og opbevaring. Og med en tydelig liste over, hvad der skal flyttes og opbevares, har dit flyttehold et godt udgangspunkt til at starte arbejdet.

Er du fortsat ikke helt sikker på, hvor meget plads, du egentlig skal bruge, står vores opbevaringseksperter klar med råd på telefon, chat, mail eller i flyttebutikkerne.

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

City Self-Storage åbner igen butikkerne for kunder

Fra onsdag d. 21. april er der igen adgang for vores kunder i butikkerne. Husk maskepåbud og afstand. Velkommen til en tryg handel for både du og os.

Dit Pulterkammer

Dit Pulterkammer bliver en del af City Self-Storage

Med sine 5 lagerhoteller i Jylland bliver Dit Pulterkammer en del af City Self-Storage.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Gang med opbevaringsrum i Albertslund

Spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund

Vi er stolte af at kunne åbne for vores spritnye opbevaringsrum på vores afdeling i Albertslund. Få mellem 8m2 og 40m2.

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose