Nuværende tiltag i forbindelse med covid-19

Hos City Self-Storage følger vi myndighedernes anbefalinger for at medvirke til at hindre spredning af smitte med covid-19.

Butikkerne er åbne som normalt, og du er velkommen til at komme ind. Husk at holde afstand til både medarbejdere og andre kunder. Vi tager også imod vareleveringer, og lageret kan benyttes som normalt.

  • Hold god afstand og følg markeringer i butikken
  • Vi har håndsprit tilgængelig for kunder
  • Kundetoiletterne er igen åbne
  • Den ansatte i butikken finder varerne for dig

For åbningstider i butikkerne kan du besøge den aktuelle butiks hjemmeside, find din butik her.

Er der andre kunder i butikken, vil der forekomme en smule ventetid. Vi gør vores bedste for at minimere ventetiden, og booker du online, sparer du helt den eventuelle ventetid i butikken.

Vi har gjort os mange erfaringer i denne mærkelige tid, vi alle er i. For at lageret fortsat skal være trygt at besøge fortsætter vi med hyppig vask af kontaktpunkter, og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Fortsat tilgængelig  på web

Det er fortsat mulig at leje opbevaringsplads og bestille flyttetilbehør på hjemmesiden som tidligere.

Vores kundecenter er også tilgængelig på telefon som sædvanlig mellem 09.00 og 17.00 på hverdage, og 10.00 og 14.00 lørdage. Tag gerne kontakt med os, hvis du har spørgsmål.

Velkommen til en tryg handel!

English

Covid-19 guidelines

Our self storage facilities are open for both existing and new customers. From thursday 23rd of April we are opening our shops for customers. We will have some guidelines to ensure a safe visit for customers.

  • Keep distance and follow markings in the store
  • We have sanitizers available for customers
  • The toilets are again available
  • The staff will get the moving supplies for you

To see the opening hour of the store, visit the stores website. Find your store here.

We have gained experiences during this weird period we are all in, and will continue to clean contact points regurarily. We also follow the health authorities recommendations closely.

Still available online

As always, you can still order storage space and moving supplies online. Our customer service is also available in the regular hours, from 9 a.m. to 5 p.m. monday to friday, and 10 a.m. to 2 p.m on saturdays. Please contact us if you have any questions.

Welcome back!

Om City Self-Storage

City Self-Storage Danmark A/S er et urbant koncept med udleje af opbevaringsplads i Storkøbenhavn og Odense. City Self-Storage Danmark er et selskab i Self Storage Group ASA. Koncernen udvikler og driver opbevaringscentre i Danmark, Sverige og Norge. Vi har mere end 100 afdelinger i Skandinavien og over 115.000 kvadratmeter opbevaringsplads til udleje. I City Self-Storage har vi flere afdelinger, der sælger flyttetilbehør og pakkemateriale, emballage og tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Vores kunder er både private og virksomheder.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Containere til opbevaring

Vi har lyttet til jeres behov, og udlejer nu containere til opbevaring tre steder i Storkøbenhavn. Her fortæller vi om vores store containere, og hvordan de kan komme dig til gode.

City Self-Storage åbner igen butikkerne for kunder

Fra onsdag d. 21. april er der igen adgang for vores kunder i butikkerne. Husk maskepåbud og afstand. Velkommen til en tryg handel for både du og os.

Dit Pulterkammer

Dit Pulterkammer bliver en del af City Self-Storage

Med sine 5 lagerhoteller i Jylland bliver Dit Pulterkammer en del af City Self-Storage.

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose