Skip to content

Tips og Guides

Tips og guides til pakning og opbevaring

Arbejdet med at sortere, pakke og stable er ikke et let job, men med vores guide vil opbevaring blive betydeligt lettere.

Vi er eksperter på opbevaring
Vi får mange spørgsmål fra kunder vedrørende rigtig opbevaring af tøj og tekstiler, og har derfor gengivet de tips, vi finder mest relevante.
Vi er eksperter på opbevaring
Vinteren nærmer sig, og det er på tide at pakke havemøbler, bådudstyr og andet sæsonudstyr væk.
Vi er eksperter på opbevaring
Hos City Self-Storage kan du købe bobleplast i op til 50 meter lange ruller. Perfekt for den, som skal flytte, eller måske som en julegave til den som har alt?
Vi er eksperter på opbevaring

Før du begynder at pakke møbler og indbo ned, bør du stille dig selv nogle grundlæggende spørgsmål: Hvad skal skrues fra hinanden? Hvad skal transporteres helt? Hvad tåler at blive flyttet, og hvad bør eventuelt smides ud?

Vi er eksperter på opbevaring
Vi får mange spørgsmål angående, hvordan elektronik – og specielt hvidevarer – bør pakkes og fragtes. Vi har derfor samlet vores bedste tips på denne side.
Vi er eksperter på opbevaring
Flyttedagen er kommet, og du spekulerer måske på, hordan du skal pakke og transportere billeder og spejle som har akkumuleret sig over årene.
Pladsberegner
Vi har udformet nogle illustrationer og videoer der viser hvordan du får plads til mest muligt på de forskellige rumstørrelser. Oftest er der plads til mere end man lige tror.
Opbevaringsløsninger til private og erhverv
Brug vores site locator værktøj til at vælge det rigtige opbevaringsanlæg. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige rumstørrelse til dit behov ved hjælp af vores online pladsberegner og guides, eller du kan tale med en af vores dygtige medarbejdere.
Mere plads til dig selv
Fra møbler til plader, bøger eller musikinstrumenter. Vores opbevaringscentre tilbyder en bred variation af opbevaringsrum tilpasset dine behov.
Generel pakkeguide
Det gælder om at pakke og stable smart for at undgå skader og få en god tilgang til det, der står opbevaret i rummet under lejeperioden.
Fordele
City Self-Storage tilbyder sikre og fleksible opbevaringsløsninger for private og erhverv. Når du lejer et rum hos os, får du et tempereret opbevaringsrum som er rent, tørt og sikkert.

Vælg dit nærmeste lager

Vi har fem afdelinger i Storkøbenhavn og en i Odense

*
*
*