Skip to content

Tips og Guides

Tips og guides til pakning og opbevaring

Arbejdet med at sortere, pakke og stable er ikke et let job, men med vores guide vil opbevaring blive betydeligt lettere.

Vi er eksperter på opbevaring
Pas godt på dit sæsonudstyr, når du har det i vinteropbevaring. Med et par simple råd er du godt på vej til en sikker vinteropbevaring af havemøbler, bådudstyr og andet sæsonudstyr.
Vi er eksperter på opbevaring
Det er hårdt for møbler at blive transporteret og håndteret under en flytning og opbevaring af møblerne. Vores guide hjælper dig med at passe bedst muligt på dine møbler og indbo.
Vi er eksperter på opbevaring
Elektronik og hvidevarer er ofte nogle af de mest værdifulde ting, vi har i vores hjem. Derfor er det særligt vigtigt at passe godt på dem, når du pakker, flytter og opbevarer.
Vi er eksperter på opbevaring
Flyttedagen er kommet, og du tænker måske over, hvordan du skal pakke og transportere billeder og spejle, som du har samlet gennem årene.
Vi er eksperter i opbevaring
Når du skal transportere dine møbler, billeder og spejle, er bobleplast og bølgepap uundværlige redskaber. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du bruger bobleplast og bølgepap bedst.
Pladsberegner
Vi har udformet nogle illustrationer og videoer der viser hvordan du får plads til mest muligt på de forskellige rumstørrelser. Oftest er der plads til mere end man lige tror.
PAKKEGUIDE TIL TØJ OG TEKSTIL
Vi får mange spørgsmål fra kunder vedrørende rigtig opbevaring af tøj og tekstiler. Derfor har vi samlet de bedste råd til opbevaring af tøj og tekstiler her.
Opbevaringsløsninger til private og erhverv
Brug vores site locator værktøj til at vælge det rigtige opbevaringsanlæg. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige rumstørrelse til dit behov ved hjælp af vores online pladsberegner og guides, eller du kan tale med en af vores dygtige medarbejdere.
Mere plads til dig selv
Fra møbler til plader, bøger eller musikinstrumenter. Vores opbevaringscentre tilbyder en bred variation af opbevaringsrum tilpasset dine behov.
Generel pakkeguide
Det gælder om at pakke og stable smart for at undgå skader og få en god tilgang til det, der står opbevaret i rummet under lejeperioden.
Fordele
City Self-Storage tilbyder sikre og fleksible opbevaringsløsninger for private og erhverv. Når du lejer et rum hos os, får du et tempereret opbevaringsrum som er rent, tørt og sikkert.

Vælg dit nærmeste lager

Vi har fem afdelinger i Storkøbenhavn og en i Odense

*
*
*