Skip to content

Opbevaringsløsninger til private og erhverv

3 lette trin til opbevaring

Brug vores site locator værktøj til at vælge det rigtige opbevaringsanlæg. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige rumstørrelse til dit behov ved hjælp af vores online pladsberegner og guides, eller du kan tale med en af vores dygtige medarbejdere.

Placering og størrelse

Vælg placering og rumstørrelse

Alle vores opbevaringsrum er sikre personlige rum, og de fleste vælger vores standardrum. Hvis du skal have adgang til dit personlige eller erhvervsrelaterede rum ofte, kan du vælge et rum med en placering, der giver lettere adgang – valget er dit.

Læs om flytteopbevaring her >

Bestil opbevaring

Bestil dit opbevaringsrum

Du kan reservere det ønskede rum online, via telefon eller i butikken på anlægget. Denne gratis reservation er garanteret frem til 3 dage, før du skal bruge rummet. Alle City Self-Storage- butikker tilbyder et bredt udvalg af rumstørrelser. Butikkerne er åbne mandag til lørdag, og når først du er kunde, er der adgang alle årets dage. Samtlige anlæg tilbyder gratis parkering samt mulighed for at låne vogne til at fragte ting hen til rummet.

Flyt ind

Underskriv kontrakten og flyt ind

Der er flere muligheder for at underskrive kontrakt. Du kan bestille og underskrive online, hvorefter du er klar til at flytte ind. Du kan også bestille rummet online og underskrive på afdelingens kontor. Det er selvfølgelig også muligt at møde op på kontoret, hvor vi i fælleskab finder det rigtige rum til dig.

Vi ændrer selvfølgelig din rumstørrelse, hvis det skulle vise sig, at du har lidt færre eller lidt flere ting end først antaget. Dernæst kan du bruge dit rum så ofte, du har lyst velvidende, at dine ting er trygt og sikkert opbevaret.

Udvalgte kundebedømmelser

Nem adgang og gode rum

Havde mine ting opbevaret 3 mdr. i forbindelse med flytning og der var altid nem adgang og hjælpsomt personale.

Godt stabilt og tilfredsstillende

Jeg har haft rigtig gode oplevelser med den City Self-storage i Hvidovre. Meget service minded.

Fuldt tilfredsstillende

Jeg har været kunde i en årrække, og jeg kan ikke finde på noget at brokke mig over – gode lagerlokaler og fin service.

Se vores afdelinger i Danmark

6 afdelinger fordelt i Storkøbenhavn og Odense

*
*
*