Eksperter på opbevaring af spejle og billeder

Pakkeguide for billeder og spejle


Flyttedagen er kommet, og du tænker måske over, hvordan du skal pakke og transportere billeder og spejle, som du har samlet gennem årene.


Eurobox og City Self-StorageTre ruller bølgepap

Eksperter på opbevaring af spejle og billeder

Pakkeguide for billeder og spejle


Flyttedagen er kommet, og du tænker måske over, hvordan du skal pakke og transportere billeder og spejle, som du har samlet gennem årene.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Når du skal pakke billeder og spejle

Spejle og billeder er særligt udsatte genstande. Med store glasflader og uhåndterlige størrelser kan spejle og billeder hurtigt blive ødelagt. I modsætning til service og glas, som kan pakkes ned i specielle flyttekasser, kræver det ofte mere arbejde at få pakket spejle og billeder ind på den bedste måde. Tiden, du bruger på det, kan vise sig at give pote, da et ødelagt billede kan betyde økonomisk tab, og i mange tilfælde også tab af en uerstattelig personlig genstand med affektionsværdi. Derfor har vi lavet en guide, der tager dig i hånden, når du skal pakke og transportere spejle, billeder og malerier.

Dette skal du bruge

 • Bobleplast
 • Bølgepap
 • Tape
 • Silkepapir
 • Store flyttekasser
 • Flyttetæpper

Tips

Hvordan pakkes billeder og malerier?


 • Billeder bør pakkes i et dobbeltlag – først med bølgepap, dernæst et lag bobleplast udenpå. Vend boblerne i bobleplasten ind mod billedet – så er det stadig beskyttet, hvis en enkelt boble popper.
 • Hjørnerne kræver ekstra beskyttelse. Her er det bedst at bruge bølgepap som klippes til, så det kan bøjes om hjørnerne og tapes fast.
 • Billeder og malerier kan også pakkes i en flyttekasse, men sørg for at fylde tomrum ud med f.eks. silkepapir. Luk til sidst kassen til med tape.
 • Malerier uden glasfront skal passes særligt på. Læg derfor altid et lag silkepapir og maleriet, inden det pakkes ind i bølgepap og bobleplast.
 • Små til medium billeder kan pakkes i silkepapir og pakkes sammen i en flyttekasse. I bunden af kassen og mellem billederne skal der ligge godt med bobleplast og silkepapir, så billederne ikke slår mod hinanden og laver skader under transporten.

Det er ikke kun billeder og spejle, der bør pakkes i bølgepap og bobleplast, så køb rigeligt af det. Skal du transportere og pakke møbler og indbo, har vi et par gode fif her.

Du kan købe bølgepap, bobleplast og andet flyttetilbehør i vores webshop >

scissors-1986602_1280
wellpapp_illu_3_3-540

Tips

Hvordan pakkes spejle?


 • Det allerførste trin, når du pakker spejle, er at lave et stor kryds på forsiden og bagsiden med tape. Tapen stabiliserer spejlet, så det ikke splintrer ved mindre uheld under transporten. Sørg for at det er tape, der ikke efterlader varige mærker på spejlet.
 • Efter tape-finten skal spejlet pakkes ind i to lag bobleplast, og dernæst stives af ved at tape en papplade (f.eks. fra en flyttekasse) på begge sider af spejlet.
 • Spejle kan også pakkes i særlige flade papkasser, hvor hulrum fyldes ud med sammenkrøllet silkepapir eller bobleplast. Husk altid at lukke papkasser med tape.
 • For at passe bedst muligt på dine spejle under transport, skal de stå på højkant mellem større genstande, der ikke rykker sig undervejs. Læg slutteligt flyttetæpper om både spejlet og de andre store genstande for at forbedre stabiliteten og sikkerheden.

Bruger du bobleplast og bølgepap rigtigt? Her kan du læse om den bedste måde at bruge bobleplast og bølgepap >

OPSUMMERING

Spejle, billeder og malerier kort fortalt


 • Brug en masse bølgepap, bobleplast og silkepapir
 • Spring ikke over hvor gærdet er lavest, men vær grunding, når du pakker værdifulde genstande ind
 • Læg altid noget mellem bobleplasten og dét, der pakkes ind
 • Pas særligt godt på hjørner
 • Brug flyttetæpper, når du transporterer spejle, billeder og malerier

Er du i gang med at pakke hele dit hjem ned? Få tips og tricks i vores generelle pakkeguide her.

Bølgepap flyttetilbehør

Udvalgte kundebedømmelser


Opbevaringsrum 10 kvm fyldt med flyttekasser og møbler

Størrelsesguide

Vi har udformet nogle illustrationer og videoer der viser hvordan du får plads til mest muligt på de forskellige rumstørrelser. Oftest er der plads til mere end man lige tror.

Nærbillede af tangenter og knapper på keyboard

Eksperter på opbevaring af hvidevarer

Elektronik og hvidevarer er ofte nogle af de mest værdifulde ting, vi har i vores hjem. Derfor er det særligt vigtigt at passe godt på dem, når du pakker, flytter og opbevarer.

Eksperter på opbevaring af møbler

Det er hårdt for møbler at blive transporteret og håndteret under en flytning og opbevaring af møblerne. Vores guide hjælper dig med at passe bedst muligt på dine møbler og indbo.

Reserver opbevaringsrum uforpligtende i dag

Vi kan reservere et rum for dig – uden forpligtelse


City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose