Eksperter på opbevaring af møbler

Pakkeguide for møbler og indbo


Det er hårdt for møbler at blive transporteret og håndteret under en flytning og opbevaring af møblerne. Vores guide hjælper dig med at passe bedst muligt på dine møbler og indbo.


Eurobox og City Self-Storage

Eksperter på opbevaring af møbler

Pakkeguide for møbler og indbo


Det er hårdt for møbler at blive transporteret og håndteret under en flytning og opbevaring af møblerne. Vores guide hjælper dig med at passe bedst muligt på dine møbler og indbo.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Generelt om pakning og opbevaring af indbo

Det kan være fristende at starte med at pakke alle dimser og mindre ting ned i en flyttekasse, og gå fra rum til rum, indtil de er fyldt op. Men så bliver det rigtig svært at holde overblikket over tingene. Pak ét rum ad gangen, og klargør også møblerne i hvert rum, før du går videre til det næste rum. Det giver dig bedre plads og overblik, hvis borde, sengerammer og andre større møbler er skruet fra hinanden. Læg løsdele som skruer og møtrikker i poser og afmærk tydeligt, hvilket møbel de hører til.

Skån hjørner og kanter på dine møbler med bølgepap, bobleplast og flyttetæpper, og pak madrasser, sofaer og tæpper i plastikbetræk. Skru pæren ud af lamperne og frigør lampeskærmen, og pak denne i en pose for sig. Mindre ting af glas eller andet skrøbeligt pakkes i silkepapir eller bobleplast og lægges i en flyttekasse. Du kan finde alt det flyttetilbehør, du skal bruge, i vores webshop her.

Dette har du brug for:

 • Bobleplast
 • Bølgepap
 • Silkepapir
 • Flyttetæpper
 • Plastbetræk
 • Store og små flyttekasser
 • Poser med skrivefelt og tusch

Tips

Pakning, flytning og opbevaring af møbler


Det er en god idé at tage højde for flytningen og opbevaringen, når du pakker dine møbler og klargør dem. Tænk på hvad der er plads til i traileren eller flyttevognen, og hvordan det kan placeres i dit opbevaringsrum. Husk også på, at dine møbler bliver håndteret meget under en flytning, hvor man risikerer stødskader og lignende.

Det er nemmere at pakke dine møbler forsvarligt ind, hvis de er skilt ad, så bordben, hylder og skuffer ikke stikker ud og derved bliver udsat for skader. Gør møblerne klar til flytning ved at pakke dem i f.eks. bølgepap, bobleplast, flyttetæpper og plastbetræk. Du kan læse mere om brug af bølgepap og bobleplast her.

Der er også møbler, der ikke tåler at blive skilt ad for mange gange, og som bør transporteres, som de er. Skab dig et overblik over, hvilke møbler der kan tåle at blive skilt ad, inden selve nedpakning og flytning.

 • Der er bedre plads i trailer og opbevaringsrum, hvis møbler er skilt ad
 • Møbler tager mindre skade af flytning, hvis de er skilt ad
 • Pak møbler i bølgepap, bobleplast, flyttetæpper og plastik
 • Få overblik over, hvilke møbler der kan tåle at blive skilt ad

Har du brug for et opbevaringsrum? Se vores udvalg af opbevaringsrum her >

dsc09824_mennesk_1_1-1
Møbeltrekk

Tips

Pakning, flytning og opbevaring af andet indbo


Mindre ting som pyntegenstande, lysestager, vaser og lignende skal også pakkes omhyggeligt og transporteres forsigtigt. Til tungere ting som bøger kan en lille flyttekasse gøre gavn, så man ikke skal bære for store og tunge kasser. Pak skrøbelige ting ind i silkepapir eller bobleplast, og læg de tungeste ting nederst i flyttekassen. Fyld huller i kasserne ud med sammenkrøllet silkepapir, så kassen bliver mere stabil, og indholdet ikke rutsjer rundt under flytningen og opbevaringen.

 • Brug en lille flyttekasse til tunge ting som bøger
 • Pak ting ind i silkepapir eller bobleplast
 • Start med lægge de tungeste ting i flyttekassen
 • Fyld huller i kassen med sammenkrøllet silkepapir

Læs om pakning og flytning af billeder og spejle her >

Opbevaringsrum til forskellige behov

Læs flere opbevaring guides >

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år


Opbevaringsrum 10 kvm fyldt med flyttekasser og møbler

Størrelsesguide

Vi har udformet nogle illustrationer og videoer der viser hvordan du får plads til mest muligt på de forskellige rumstørrelser. Oftest er der plads til mere end man lige tror.

Tre ruller bølgepap

Eksperter på opbevaring af spejle og billeder

Flyttedagen er kommet, og du tænker måske over, hvordan du skal pakke og transportere billeder og spejle, som du har samlet gennem årene.

Nærbillede af tangenter og knapper på keyboard

Eksperter på opbevaring af hvidevarer

Elektronik og hvidevarer er ofte nogle af de mest værdifulde ting, vi har i vores hjem. Derfor er det særligt vigtigt at passe godt på dem, når du pakker, flytter og opbevarer.

Reserver et rum i dag

Vi kan reservere et rummet for dig – helt uforpligtende


City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose