Skip to content

Mere plads til dig selv

Manglende plads i hjemmet

Fra møbler til plader, bøger eller musikinstrumenter. Vores opbevaringscentre tilbyder en bred variation af opbevaringsrum tilpasset dine behov.

Mere plads

Opbevaring ved renovering

Skal du i gang med et projekt derhjemme? Har du brug for et sted til dine ting imens? Hvad enten det er renovering, re-design, istandsættelse eller lignende, kan du hos City Self-Storage få den perfekte opbevaringsløsning.

Spørg efter detaljer i butikken eller book online i dag.

Et sikkert sted til dit køretøj

Parkering af bil, båd eller Campingvogn

Ønsker du at tilbyde din campingvogn eller båd et fortjent hvil i løbet af vinteren? Har din bil behov for et sikkert opbevaringssted?

Ligegyldigt hvilken type køretøj du ønsker opbevaring til, tilbyder City Self-Storage pladsen og sikkerheden, du har behov for.

Udvalgte kundehistorier

Økomaling.dk på varelager City Self-Storage

Kundehistorie: Økomaling.dk

Steen Rasmussen, indehaver af Økomaling.dk, får mere tid til at udføre rådgivning ved at leje lager hos City Self-Storage. Varehåndteringen og den fleksible lagerløsning er en uundværlig hjælp i det daglige.

City Self-Storage og Peter

Kundehistorie: Peter

Vi har alle en interesse, der giver os stor glæde i hverdagen. Peter (52) er filmelsker, og hans DVD-samling har vokset sig så stor, at det blev nødvendigt med ekstra opbevaringsplads.

Sindre ved opbevaringsrummet

Kundehistorie: Sindre

Sindre er 22 år gammel, og studerende. Over sommeren sparer han penge ved at opbevare alt af møbler og indbo på et opbevaringslager på Billingstad.

Se vores afdelinger i Danmark

6 afdelinger fordelt i Storkøbenhavn og Odense

*
*
*