Chat with us, powered by LiveChat

Fleksibel opbevaring til private

Opbevaring tilpasset dine behov

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, mangler plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og ekstra plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, mangler plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og ekstra plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.

Nogle af vores fordele

Vi er eksperter i opbevaring af møbler

Vejledning og rådgivning

Vejledning og rådgivning

Vi er eksperter i opbevaring, og rådgiver gerne om pladsbehov, Pakkematerialer og meget mere.

Kort opsigelsesfrist

Kort opsigelsesfrist

Vi tilbyder fleksible lejeperioder og kort opsigelsesfrist. Lejen løber månedsvis, og kan opsiges til og med d. 15. i den måned, du ønsker at flytte ud.

Gratis trailer

Gratis trailer

Du kan låne en af vores lukkede trailere, når du flytter ind og ud. Vores trailere er op til 3,5 m lange med plads til det meste.

når du skal flytte

Vi gør din flytning nemmere

Bare tanken om at skulle pakke alt ned, finde transport og slæbe på sofaer, senge og flyttekasser kan give sved på panden. Derfor vil vi gerne gøre flytningen så overkommelig for dig som muligt. Der er nemlig mange ting at tage højde for, når man står og skal flytte. Hjemmet skal sælges, tingene skal pakkes ned, og måske er den nye bolig mindre? Vi står klar med stærke ekspertråd, gedigent flyttetilbehør og plads til det hele, så du kan komme smertefrit igennem din flytning. Med centralt placerede opbevaringscentre og adgang fra kl. 6 til kl. 22 kommer du nemt til dit opbevaringsrum, lige når det passer dig allerbedst.

Læs mere om fremvisning af boligen, en overkommelig flytning og små boliger >

dsc09944_mennesk_2_1-1-768×768
Mand, som sætter flyttekasser ind i et opbevaringsrum

NÅR du mangler plads

Opbevaringsrum giver hjerterum

De små lejligheder og huse i de danske storbyer bliver mindre og mindre – eller i hvert fald dyrere og dyrere, så vi bliver nødt til at bo på mindre plads. Og hvis man ikke har et kælder- eller loftrum, der er stort nok … Ja, så er det trængt med pladsen! På den sparsomme plads maser vi klædeskabe fyldt med tøj, reoler fyldt med bøger og dimser, skuffedarier fyldt med DVD’er og kosteskabe fyldt med støvsugere og spande ind. Mange ting på liden plads ser hurtigt rodet og mørkt ud. Med et opbevaringsrum på et opbevaringscenter får du plads til det vigtige, det nære og det tætte derhjemme.

Læs mere om pladsmangel og det ekstra loftrum >

Når du skal til udlandet

Vi passer dine ting

Du går en spændende tid i møde med et ophold i udlandet! Måske skal du på udveksling, eller måske er din arbejdsplads rykket til Spanien? Ligegyldigt om det er i en kortere periode eller i længere tid, så har du nok ikke lyst til at skulle bekymre dig om de ting, du ikke kan tage med dig. Selv hvis du udlejer dit hjem møbleret – som f.eks. med Airbnb – så er der stadig værdigenstande, tøj, sengetøj og vigtige dokumenter, som skal gemmes af vejen. Hvis du gemmer dem af vejen på et af vores opbevaringscentre, holder vi godt øje med dine ting, så du kan have ro i sindet, når du er udenfor landets grænser.

Læs mere om udveksling, udenlandsophold på ubestemt tid og udlejning af hjemmet her >

opbevaring ved udlandsophold
Tre kvinder, som flytter møbler ind i et opbevaringsrum

Når du renoverer eller bygger om

Få møblerne af vejen

Man har altid gang i små projekter derhjemme, men engang imellem må der større kræfter i spil. Så skal der renoveres eller måske udbygges for at få et ekstra rum eller for at åbne op, og så bliver møblerne altså udsat for lidt af hvert. Det støver ofte gevaldigt, når vægge eller tapet rives ned, og når lofterne skal males, så står møblerne perfekt til en omgang malingregn. Få hellere møblerne af vejen, så du undgår skader – renoveringen og ombygningen går også meget hurtigere, når man ikke hele tiden skal flytte rundt på sofaen. Du kan låne vores trailer gratis, når du kommer med dine ting, og når du henter dem hjem igen.

Læs mere om renovering og ombygning her >

Opbevaringsrum til forskellige behov

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år

Generel pakkeguide
Generel pakkeguide

Her får du en nem og overskuelig guide, når du skal pakke hjemmet ned.

Pakkeguide for møbler og indbo
Pakkeguide for møbler og indbo

Skal du pakke og flytte på møbler og indbo? Vær godt forberedt med denne guide.

Pakkeguide for tøj & tekstiler
Pakkeguide for tøj & tekstiler

Pas godt på dit tøj med denne guide, når du flytter og opbevarer.

Se vores afdelinger i Danmark

Vi har 6 afdelinger fordelt i Storkøbenhavn og Odense