Chat with us, powered by LiveChat

Opbevaringsløsninger til privatpersoner

Privat opbevaring i Stor-København og Odense

Vores opbevaringsløsninger passer perfekt til privatpersoner, som ønsker et trygt og tilgængeligt sted at opbevare sine ejendele.

Vores opbevaringsløsninger passer perfekt til privatpersoner, som ønsker et trygt og tilgængeligt sted at opbevare sine ejendele.

Nogle af vores fordele

Vi er eksperter i opbevaring af møbler

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder

Hos os er kundetilfredshed det vigtigste. Vores dygtige opbevaringseksperter står klar til at tilbyde dig den bedste ekspertise og kundeservice.

Kort opsigelsesfrist

Kort opsigelsesfrist

Vi tilbyder fleksible lejeperioder. Lejen løber månedsvis og kan opsiges til og med d. 15. i den måned du ønsker at flytte ud.

Klimakontrol

Klimakontrol

Opbevaringscentrene har en jævn og god temperatur året rundt. Hos os kan du derfor opbevare dine møbler og indbo helt sikkert.

Jeg skal flytte

Vi gør din flytning nemmere

Når du skal flytte, er der ofte en overgangsperiode, hvor du sandsynligvis har brug for midlertidig opbevaring af dit indbo i forbindelse med at du afventer at overtage din nye bolig. Her kan du selvfølgelig opbevare dit indbo hos os. Vores medarbejdere har ekspertise til at hjælpe dig igennem en flytning, så den bliver så behagelig som mulig – ligegyldigt om du skal flytte en hel villa eller et lille værelse. Vi har et stort udvalg af rumstørrelser, så vi altid kan tilbyde dig et opbevaringsrum, der passer til dit behov.

Da alle vores opbevaringscentre er centralt placeret, og vi har åbningstider fra 06:00 til 22:00 hver dag, er det nemt for dig eller dine flyttefolk at flytte dit indbo ind eller ud af lageret. Udover opbevaring af dit indbo tilbyder vi andre tillægstjenester, som gør flytningen nemmere. Heriblandt leje af trailer og køb af flyttetilbehør.

Læs om vores opbevaringscentre her >

Mand, der låser et opbevaringsrum
Mand, som sætter flyttekasser ind i et opbevaringsrum

Når dit hjem skal udvides

mere plads derhjemme

Ændringer i vores liv kan skabe behov for mere plads. Eksempelvis for dem, som gifter sig, eller for dem, som gennemgår en familieforøgelse. Med stadig mindre lejligheder, og derfor mindre plads derhjemme, er leje af opbevaringsløsninger en fleksibel løsning. Stadig flere vælger City Self-Storage som et ekstra kælderrum eller loftrum. Vi har opbevaringsrum i en række forskellige størrelser startende fra 1 m2. Hos os kan du leje dit eget walk-in closet eller et slags skur til ting, du ikke har plads til i garagen. Med adgang fra 06:00 til 22:00 hver dag på vores centralt placerede opbevaringscentre i København, Storkøbenhavn og Odense, har du altid adgang til dine ejendele. Samtidig kan du være sikker på, at tingene står trygt opbevaret i modsætning til de mange kælderrum, som er tilknyttet diverse lejlighedsopgange i byen. Kom i gang med opbevaringen hos os i dag, og se hvor enkelt, det faktisk kan være.

Læs hvordan det fungerer >

Smart opbevaring

Skal du ombygge din bolig?

Skal du ombygge din bolig, og ønsker du at tømme lejligheden for at beskytte dit indbo mod støv, maling, o.lign.? Kom ind forbi vores opbevaringscenter og få både et opbevaringsrum til at opbevare dit indbo samt ekstraydelser som f.eks. leje af trailer. Vores opbevaringsrum kan lejes på månedsbasis så længe, du har behov for det.

At leje et opbevaringsrum i forbindelse med ombygning bliver mere og mere populært, og vi har opbevaringsløsninger, der dækker alle behov uafhængigt af, om du skal ombygge et badeværelse eller en hel lejlighed. At opbevare dit indbo hos os kan spare dig for meget tid, da flytningen af møbler rundt i hjemmet kan medføre ekstra arbejdstid. Vi har 20 års erfaring inden for opbevaring, og ved, hvordan ombygning kan gøres nemmere.

Flyttebil med åbent lastrum

Opbevaringsrum til forskellige behov

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år

Fremvisning af din bolig
Fremvisning af din bolig

Få dine personlige ting ud af huset, før det skal fremvises. Et ryddeligt hjem giver en højere salgspris.

Udlandsophold
Udlandsophold

Lej et opbevaringsrum hos os, uanset om du skal arbejde eller på udveksling i udlandet.

Opbevaringsløsninger til studerende
Opbevaringsløsninger til studerende

Vi har små opbevaringsrum som er perfekte til studerende. Dermed tilbyder vi 25% i
studierabat i den periode, du er studerende.

Se vores afdelinger i Danmark

Vi har 6 afdelinger fordelt i Storkøbenhavn og Odense