Skip to content

Vi er eksperter på opbevaring

Opbevaring og brug af bobleplast

Hos City Self-Storage kan du købe bobleplast i op til 50 meter lange ruller. Perfekt for den, som skal flytte, eller måske som en julegave til den som har alt?

Opfundet ved et uheld

Bobleplast blev opfundet ved et uheld i 1957, da ingeniøren Alfred Fielding og Marc Chavannes forsøgte at lave plastiktapet. For at skulle undgå uheld, når du brugerbobleplast, er der nogle ting, du bør være klar over:

Tips

Rigtig brug af bobleplast

  • Bobleplast har to sider. En flad side og en side med bobler. Når du pakker, bør du have boblerne ind mod objektet, du vil beskytte. På den måde vil objektet være beskyttet, selv om der går hul på en eller to af boblerne
  • Bobleplast kan lave mærker. Derfor bør du først pakke de fine vandglas ind i papir, før du ruller dem i bobleplast, og sætter dem ned i en solid flyttekasse med skillevæg.
  • Brug tape. Bobleplast bevæger sig, og specielt når du bruger det på større ting – som f.eks. store glasfade – bør du sørge for at tape det ordentligt, således at bobleplasten ikke folder sig ud, og objektet glider ud.
  • Brug pap på store glasflader. Bobleplast er glimrende til at beskytte mod små stød, men hvis eksempelvis et stort billede kommer i spænd eller rammer skarpe kanter, kan det hurtigt knuse. Derfor er det smart at bruge pap sammen med bobleplasten for at give skrøbelige objekter ekstra beskyttelse.

Udvalgte kundebedømmelser

Nem adgang og gode rum

Havde mine ting opbevaret 3 mdr. i forbindelse med flytning og der var altid nem adgang og hjælpsomt personale.

Godt stabilt og tilfredsstillende

Jeg har haft rigtig gode oplevelser med den City Self-storage i Hvidovre. Meget service minded.

Fuldt tilfredsstillende

Jeg har været kunde i en årrække, og jeg kan ikke finde på noget at brokke mig over – gode lagerlokaler og fin service.

Reserver et rum uforpligtende i dag

Vi kan reservere rummet for dig – uden forpligtelse

*
*
*