Skip to content

Vi er eksperter på opbevaring

Tips til bedre vinteropbevaring

Vinteren nærmer sig, og det er på tide at pakke havemøbler, bådudstyr og andet sæsonudstyr væk.

Enkle opbevaringsprincipper

Manger stuver alt sammen i et kammer og i garager uden at tage de forholdsregler, opbevaringseksperterne anbefaler. City Self-Storage tror, at mange kan drage nytte af at lære nogle opbevaringsprincipper for at tage bedre vare på sine ting.

Vintersæsonen betyder garager fulde af haveredskaber, motorcykler, bådudstyr, havemøbler, grill og andet. For self-storage-aktøren City Self-Storage betyder det også en god del nye kunder.

– Det er rigtigt. Mange benytter sig af vores tørre og tempererede rum til at opbevare over vinteren, men vi vil gerne have endnu flere, siger Isak Larsson, chef i City Self-Storage Norge. – Vi ved jo, at folk ødelægger meget udstyr ved at opbevare det forkert hjemme, samtidig med at vi indser, at ikke alle har mulighed for at bruge vores tilbud, fortsætter han.

Der er flere problemer, der opstår, når folk opbevarer ting på en ufornuftig måde.

Det ene er, at ting kan ruste og sprække, eller på anden måde blive skadet, og den anden er, at folk fylder rummene så meget op, at de mister overblik over, hvad de har og ikke har. – Én af mændene, der arbejder med vores hjemmeside fortalte, at han fandt fire – fire! – kantklippere, da han ryddede op i garagen, han deler med sin svigerfar. Dette er en typisk ting, som sker, når man stuver ting ind uden at tænke på, at det skal bruges igen. Derfor har vi sammensat en lille liste med tips til vinteropbevaringen, fortæller Larsson.

Tips

Råd til bedre vinteropbevaring

– Meget af dette er ganske indlysende, men der er mange, som glemmer den sunde fornuft, når det regner og blæser, og alt skal ryddes ind i garagen, afslutter self-storage-chefen.

  • Få overblik. Før du rykker tingene ind i garagen/kælderen: ryd ud i den! Få overblik over, hvad du egentlig har. Smid det ud, du ved, du aldrig kommer til at bruge. Sælg det, du har dobbelt af.
  • Sæt hylder op. Ofte opbevarer vi det, der er plads til, og når der ikke er plads længere, sætter vi tingene ovenpå hinanden. Når du når til dette stadie -> ryd ud i garagen -> sæt nogle hylder op -> stabl organiseret i højden
  • Tænk på, at du skal kunne komme til det. Prøv at organisere garagen eller rummet sådan, at du og andre i familien ved, hvor alt er og kan finde det uden at endevende alt. Afmærk kasserne ordentligt. Mange dobbeltkøb sker, fordi mor har lagt udstyret et andet sted, end far plejer at lægge det.
  • Vask redskaber og udstyr, før det lægges til opbevaring. Skidt og havvand giver grobund for rust, forrådnelse, revner og andre problemer.

Tips

Råd til bedre vinteropbevaring

  • Brug ordentlige kasser til havelegetøj og andet småudstyr. Det er ikke sjovt at tage badebassin og spil frem, som er dækket af garagestøv.
  • Tænk på, hvad du opbevarer sammen. Undgå, at udstyr, som indeholder olie eller har potentiale til at lække andre ting, står sammen med havehynder og andet, som suger til sig.
  • Skift olie på motoriseret udstyr. Motorcykler, veteranbiler, græsslåmaskiner og andre ting med motor bør vedligeholdes grundigt før opbevaringen. Gammel olie skader pakningen og filtrene. Spray WD40 i udstødningen og andre steder, som er udsat for rust. (”WD” er kort for ”Water Displacement”)
  • Køb en affugter/fugtfjerner. Ved kolde temperaturer kan luften ikke holde på fugten, og den fugtighed sætter sig som frost på jorden, eller i en kold kælder/garage – på tingene du opbevarer der. Derfor er det smart at sætte en affugter ind, som kan minimere luftfugtigheden før temperaturen falder.

Nyttige oplysninger

Nem adgang og gode rum

Havde mine ting opbevaret 3 mdr. i forbindelse med flytning og der var altid nem adgang og hjælpsomt personale.

Godt stabilt og tilfredsstillende

Jeg har haft rigtig gode oplevelser med den City Self-storage i Hvidovre. Meget service minded.

Fuldt tilfredsstillende

Jeg har været kunde i en årrække, og jeg kan ikke finde på noget at brokke mig over – gode lagerlokaler og fin service.

Reserver et rum i dag

Vi kan reservere et rum for dig – helt uforpligtende

*
*
*

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Du accepterer dette ved fortsat brug af hjemmesiden. Læs mere >