Skip to content

Glostrup

Vi har opbevaring nær Glostrup

Har du brug for lidt ekstra m2? Vi har en afdeling tæt på Glostrup, som kan være et godt alternativ til dig, der har brug for ekstra plads i hverdagen.

Kampagnepriser op til 50% i 4 mdr

Opbevaring tæt på dig

Tempereret og centralt beliggende lagerrum

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn, der er opkaldt efter grundlæggeren Glob og deraf navnet Globs torp, der senere er blevet til Glostrup. Den første jernbane, der åbnede i Danmark i 1847 bestod blandt andet af Glostrup station, der siden har været med til at forbinde byen med Storkøbenhavn. Kun 10 minutter med bus 123 fra Glostrup stationen ligger vores afdeling placeret på Roskildevej 5 i Albertslund. Her tilbyder vi opbevaringsrum i størrelser fra 1 m2 – 200 m2 med adgang alle ugens dage fra 6-22. Vi tilbyder både opbevaring til private samt erhverv.

Har du som erhvervskunde brug for ekstra hjælp er dette intet problem. Vi tilbyder også bl.a. varehåndtering og skraldeordning, så kontakt os endelig med dine ønsker, og så vil vi forsøge at imødekomme dine behov på bedst mulig vis. Herudover tilbyder vi opbevaring af bil og campingvogn på udendørs parkeringspladser i indhegnet område med overvåning samt personlig adgang.Skulle du have brug for at din post sendes hertil, tilbyder vi også leje af postkasse til fordelagtige priser. Har du brug for hjælp med at finde den rigtige størrelse, flyttetilbehør, eller har du blot lyst til en kop kaffe eller et stykke frisk frugt, er du velkommen til at besøge os. Vi står klar til at tage imod dig mandag-fredag: 10-18, samt lørdag: 10-14.

*
*
*

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Du accepterer dette ved fortsat brug af hjemmesiden. Læs mere >