Skip to content

Rødovre

Vi har lagerplads i nærområdet til Rødovre

Bor du i Rødovre og har brug for opbevaringsplads, ligger vores afdeling i Hvidovre placeret tæt på. Rødovre ligger nord for Hvidovre, og grænser også op ad Glostrup mod vest, Herlev mod nord og Vanløse mod øst.

Kampagnepriser op til 50% i 4 mdr

LAGER NÆR DIG

Tempererede og let tilgængelige rum

Rødovre er en del af Storkøbenhavn, og er blandt andet kendt for sin placering tæt på Damhussøen samt Danmarks største shoppingcenter Rødovre Centrum, som tiltrækker besøgende fra hele landet. Derudover løber det naturskønne område Vestvolden gennem kommunen fra syd mod nord. I Rødovre findes både større boligblokke, villakvarterer, industriområder med mere. Området er desuden kendetegnet ved at være meget attraktivt for folk, der er på udkig efter ny bolig tæt på centrum af København, men hvor der også er flere naturområder og en god infrastruktur.

Uanset om det er til privat- eller erhvervsbrug, i forbindelse med huskøb, salg af lejlighed eller lignende, vil vi gerne hjælpe med at finde en opbevaringsløsning, som passer til behovet. Det er nemt at komme fra Rødovre til Hvidovre bl.a. med bus 200S eller via S-toget til Åmarken eller Friheden st., som ligger tæt på vores afdeling i Hvidovre. Kontakt os endelig for mere info eller spørgsmål, og så er vi klar til at hjælpe.

*
*
*

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Du accepterer dette ved fortsat brug af hjemmesiden. Læs mere >