Skip to content

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.

betale med Mobilepay City Self-Storage

Vi ved, at du som kunde hos os har en travl hverdag. Du står enten midt i en flytning eller en renovering, eller også har du blot et ekstra opbevaringsrum, og er besværet af at skulle forbi vores afdelinger for at skulle betale. Vi har hørt jeres bønner, og lancerer nu muligheden for at betale via den mobile betalingsløsning, MobilePay, så din opbevaring bliver endnu mere enkel.

Teten blev taget af Klaus, der til daglig varetager vores afdeling i det Københavnske sydvestkvarter.

– Jeg oplevede en efterspørgsel hos kunder, som ønskede en nem og hurtig betalingsløsning i stedet for de ellers lidt halvbøvlede kontooverførsler og Giro-kortbetalinger, fortæller han.

Med den brugervenlige og nemt tilgængelige MobilePay app kan vi tilbyde et solidt alternativ, og løsningen har været vel mødt.

– Vi fik hurtigt sat gang i et pilotprojekt på enkelte afdelinger, hvor jeg har været i tæt dialog med de kunder, der har ageret ’prøveklud’, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, lyder det fra Klaus.

Den intuitive betalingsløsning nyder stor udbredelse, og flere og flere har app’en på deres smartphones, så det har givet god mening af byde MobilePay velkommen i flokken af de betalingsmåder, vi tilbyder.

Også vores Area Manager, Martin, er glad for tiltaget:

– Vi har altid et øje for, hvordan vi kan gøre livet lidt nemmere for vores kunder, og Klaus’ idé med MobilePay giver rigtig god mening for os. Vi håber, I tager godt imod det!

Mangler du flyttetilbehør eller opbevaringsplads, så tøv ikke med at kontakte os – så klarer vi bare betalingen over mobilen!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Velkommen hos os til en tryg handel med flyttetilbehør og leje af opbevaringsplads.
Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

*
*
*