Skip to content

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Velkommen hos os til en tryg handel med flyttetilbehør og leje af opbevaringsplads.

Butikker åbner for kunder

Butikkerne vil være åbne som normalt med nogle retningslinjer, så kunder kan gennemføre en tryg handel, og vores ansatte har en tryg arbejdsplads. Vi tager også imod vareleveringer, og lageret kan benyttes som normalt.

  • Anvisninger om maks. antal kunder i butikken kan findes hos din lokale afdeling
  • Hold god afstand og følg markeringer i butikken
  • Vi har håndsprit tilgængelig for kunder
  • Der vil ikke være kaffe og vand tilgængelig, og kundetoiletterne er fortsat lukkede
  • Den ansatte i butikken finder varerne for dig

For åbningstider i butikkerne kan du besøge den aktuelle butiks hjemmeside, find din butik her.

Er der andre kunder i butikken, vil der forekomme en smule ventetid. Vi gør vores bedste for at minimere ventetiden, og booker du online, sparer du helt den eventuelle ventetid i butikken.

Vi har gjort os mange erfaringer i denne mærkelige tid, vi alle er i. For at lageret fortsat skal være trygt at besøge fortsætter vi med hyppig vask af kontaktpunkter flere gange daglig, og følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Fortsat tilgængelig  på web

Det er fortsat mulig at leje opbevaringsplads og bestille flyttetilbehør på hjemmesiden som tidligere.

Vores kundecenter er også tilgængelig som sædvanlig mellem 09.00 og 17.00 på hverdage, og 10.00 og 14.00 lørdage. Tag gerne kontakt med os, hvis du har spørgsmål.

Vi ser frem til at tage imod kunder i butikkerne igen. Velkommen!

English

City Self-Storage opens shops for customers

Our self storage facilities are open for both existing and new customers. From thursday 23rd of April we are opening our shops for customers. We will have some guidelines to ensure a safe visit for customers.

  • Every shop has a maximum of people in the store at the same time
  • Keep distance and follow markings in the store
  • We have sanitizers available for customers
  • We do not serve water or coffee, and the toilettes are closed
  • The staff will get the moving supplies for you

To see the opening hour of the store, visit the stores website. Find your store here.

We have gained experiences during this weird period we are all in, and will continue to clean contact points regurarily. We also follow the health authorities recommendations closely.

Still available online

As always, you can still order storage space and moving supplies online. Our customer service is also available in the regular hours, from 9 a.m. to 5 p.m. monday to friday, and 10 a.m. to 2 p.m on saturdays. Please contact us if you have any questions.

We look forward to welcoming you to our shops again, welcome to us!

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

*
*
*