Skip to content

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

Albertslund lager container

Hvad er en lagercontainer?

Vores 20 fods lagercontainere står udendørs og tilbyder en fleksibel, sikker opbevaring. De er tætte og tørre, og har mål på L: 5,9m * B: 2,3m * H: 2,4m (13,8m2 eller 33m3). Containerne står indenfor afdelingens indhegning med høj sikkerhed, og adgang hver dag hele døgnet. Denne løsning er særligt velegnet til vores erhvervskunder, men også til private, som har brug for stor fleksibilitet.

– Vi glæder os til at udvide vores opbevaringstilbud med lagercontainere. Albertslund får nu et tilbud med en endnu mere fleksibel adgang, som vil passe særlig godt for håndværkere og andre erhvervskunder, men også private, som skal opbevare eksempelvis møbler, siger Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage.

Det er muligt at køre helt frem til døren til containerne, og der er god plads foran til bilen, så man nemt kan læsse af og på. Så bliver opbevaring hurtig og nem. Er du usikker på forskellen mellem et opbevaringsrum og en lagercontainer? Vi har oplistet ligheder og forskelle her, så du ved, hvad der passer bedst til dit behov.

Ønsker du at bestille?

Du kan reservere en 20 fods lagercontainer nemt online, eller tag kontakt med os på telefon: 43 45 40 50. Vi vejleder gerne, så du får den bedste opbevaringsløsning til dine behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Velkommen hos os til en tryg handel med flyttetilbehør og leje af opbevaringsplads.
Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
*
*
*