Chat with us, powered by LiveChat

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

Albertslund lager container

Hvad er en lagercontainer?

Vores 20 fods lagercontainere står udendørs og tilbyder en fleksibel, sikker opbevaring. De er tætte og tørre, og har mål på L: 5,9m * B: 2,3m * H: 2,4m (13,8m2 eller 33m3). Containerne står indenfor afdelingens indhegning med høj sikkerhed, og adgang hver dag hele døgnet. Denne løsning er særligt velegnet til vores erhvervskunder, men også til private, som har brug for stor fleksibilitet.

– Vi glæder os til at udvide vores opbevaringstilbud med lagercontainere. Albertslund får nu et tilbud med en endnu mere fleksibel adgang, som vil passe særlig godt for håndværkere og andre erhvervskunder, men også private, som skal opbevare eksempelvis møbler, siger Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage.

Det er muligt at køre helt frem til døren til containerne, og der er god plads foran til bilen, så man nemt kan læsse af og på. Så bliver opbevaring hurtig og nem. Er du usikker på forskellen mellem et opbevaringsrum og en lagercontainer? Vi har oplistet ligheder og forskelle her, så du ved, hvad der passer bedst til dit behov.

Ønsker du at bestille?

Du kan reservere en 20 fods lagercontainer nemt online, eller tag kontakt med os på telefon: 43 45 40 50. Vi vejleder gerne, så du får den bedste opbevaringsløsning til dine behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage er et norsk selskab, startet i 1993, og er en af de førende Self-Storage- aktører i Skandinavien. Vi ejer, udvikler og driver opbevaringsrum, sælger flyttekasser, pakkemateriale og emballage samt udlejer trailer, og andre tjenester knyttet til flytning og opbevaring. Kunderne er både private og små og store virksomheder.

City Self-Storage er en del af selskabet Self Storage Group ASA.

Offentliggjort 07-07- 2017

Seneste indlæg
Sp8ces coworking Bob Bistro