Skip to content

Erhvervskunder får adgang til inspirerende arbejdslokaler gennem nyt samarbejde

City Self-Storage er indgået i et samarbejde med Sp8ces – et koncept, som tilbyder fleksible og inspirerende arbejdslokaler gennem sit netværk. City Self-Storages erhvervskunder kan få fire måneders medlemskab gennem City Self-Storage.

Sp8ces coworking Bob Bistro

– Vi har den plads, virksomheder mangler. Hos os kan de opbevare udstyr, varer eller andet, de mangler plads til. Virksomhederne har stor gavn af fleksibiliteten, der gør, at de nemt kan tilpasse størrelsen på deres opbevaringsrum løbende med kun to ugers opsigelsestid. Gennem samarbejdet med Sp8ces kan vores erhvervskunder nu også få adgang til fleksible arbejdspladser ved at teste konceptet helt uden omkostninger, fortæller Isak Larsson, General Manager i City Self-Storage.

Endnu mere plads

Sp8ces er et koncept, der tilbyder fleksible arbejdslokaler til virksomheder i København og Oslo. De samarbejder med restauranter og hoteller, så deres medlemmer får mulighed for at arbejde et andet sted end det vanlige kontor. Hos disse restauranter og hoteller får medlemmer den første kop kaffe eller te gratis, Sp8ces har opsat hurtigt internetforbindelse og sørget for tilgængelige stikkontakter, og du får en god service.

Grundlæggerne bag Sp8ces havde selv behov for at kunne arbejde forskellige steder i byen ved forskellige anledninger og at kunne have møder uden at skulle leje mødelokaler. De oplevede, at gode steder at sidde og arbejde ofte stod tomme og ubrugt i dagtimerne, og de ønskede derfor at udnytte ressourcerne bedre. Derfor valgte de at stifte Sp8ces.

  • Helt grundlæggende tror vi på, at vi kan skabe fantastiske løsninger ved at optimere brugen af eksisterende ressourcer; i dette tilfælde ejendomme i servicesektoren. I løbet af det første år indså vi, at vi kan være med til at skabe en demokratisering af arbejds- og mødelokaler. Dette gør vi ved at skabe et netværk af gode lokationer, hvor man kan arbejde, holder møder og styrke sit netværk til priser, der er op til 10 gange lavere end en normal kontorplads, fortæller Niels Meibom-Larsen, medstifter af Sp8ces.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Velkommen hos os til en tryg handel med flyttetilbehør og leje af opbevaringsplads.
Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
*
*
*