Skip to content

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.

Pladsberegner Så meget plads behøver du

Du er vant til at se dine ting stå i dit hjem, hvor hver ting har en funktion, og der skal væres plads omkring dem, så de rent faktisk kan bruges. Derfor kan det være svært at se for sig, hvor meget tingene egentlig fylder, når de er pakket ned, og skal stå i et opbevaringsrum uden for meget spildplads. Mange vil derfor opleve, at de har bestilt et alt for stort eller alt for lille opbevaringsrum, og så står man med hovedpinen i slutspurten af flyttefasen, og det har man ikke brug for. Men frygt ej! Vores pladsberegner er en uvurderlig ven i nøden.

Vores pladsberegner kan bruges på to måder. Den ene, som vi kalder den enkle, angives blot hvor mange kvadrat- eller kubikmeter bolig, der skal opbevares, og om man har mange eller få ting. Den anden, som vi kalder den avancerede, kan du angive hvert enkelt møbel. Vi har gjort det nemt, og har allerede defineret størrelsen på møbler såsom to- eller trepersoners sofa, sofa med chaiselong, vaskemaskine, spisebord osv. Mangler der et møbel, kan du selv skrive det ind med de mål, møblet har.

Med den avancerede pladsberegner får du et meget kvalificeret bud på størrelsen af opbevaringsrummet, så du undgår spildplads mest mulig. Med den enkle pladsberegner får du et fingerpeg på en størrelse, som oftest vil være lidt større end det allermest nødvendige. Sådan kan du sikre god gangplads i rummet, så du nemt kan få adgang til dine ting, uden alt skal pilles ud af rummet først.

Den avancerede pladsberegner hjælper dig også med at få et stærkt overblik over de forskellige typer af møbler og maskiner, du skal flytte og opbevare. Overblikket hjælper dig også med at finde frem til, hvilken slags flyttetilbehør der skal bruges. Har du f.eks. angivet to sofaer, en lænestol og en seng, kan du med overblikket se, at du får brug for et par plastikdækkener til at beskytte dem under flytning og opbevaring. Og med en tydelig liste over, hvad der skal flyttes og opbevares, har dit flyttehold et godt udgangspunkt til at starte arbejdet.

Er du fortsat ikke helt sikker på, hvor meget plads, du egentlig skal bruge, står vores opbevaringseksperter klar med råd på telefon, chat, mail eller i flyttebutikkerne.

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
Erhvervskunder får adgang til inspirerende arbejdslokaler gennem nyt samarbejde

Erhvervskunder får adgang til inspirerende arbejdslokaler gennem nyt samarbejde

City Self-Storage er indgået i et samarbejde med Sp8ces – et koncept, som tilbyder fleksible og inspirerende arbejdslokaler gennem sit netværk. City Self-Storages erhvervskunder kan få fire måneders medlemskab gennem City Self-Storage.
Ny hjemmeside for City Self-Storage Danmark

Ny hjemmeside for City Self-Storage Danmark

City Self-Storage har nu lanceret en ny hjemmeside i Danmark. Vi skal imødekomme forventninger og krav fra vores kunder, som ønsker selvbetjening via nettet og mobilen.
*
*
*

Vi bruger cookies for at sikre den bedste oplevelse på vores hjemmeside.
Du accepterer dette ved fortsat brug af hjemmesiden. Læs mere >