Skip to content

Tiltag i forbindelse med coronaviruset (COVID-19)

City Self-Storage er fortsat tilgængelig for at hjælpe både eksisterende og nye kunder, men vi har iværksat nogle tiltag i forbindelse med corona-virus (COVID-19).

Tiltag i forbindelse med corona (COVID-19)

OPDATERET d. 22/4 2020: Vores butikker åbner igen for kunder d. 23/4 2020. Få den opdaterede information her >

Du kan fortsat leje opbevaringsrum og få svar på spørgsmål, men al kommunikation foregår via telefon: +45 7015 1111, mail, eller chat.

  • Vi kan fortsat hjælpe dig med de spørgsmål, du har, via nævnte kommunikationskanaler. Du finder også mange svar på ofte stillede spørgsmål.
  • Vi tilbyder ikke personlig rundvisning med dig på lageret, men du kan fortsat få rundvisning, hvor vi guider dig via telefon
  • Du kan bestille og signere kontrakt online som tidligere
  • Vores medarbejdere arbejder stadig i flyttebutikken, men vi tager ikke imod kunder i butikken
  • Du kan købe flyttetilbehør som betales via faktura og som vi sætter udenfor butikken eller in i dit rum. Der vil ikke være nogen form for personlig kontakt

Du kan fortsat besøge vores lagre, men vi opfordrer alle til at følge de anbefalede hygiejnetiltag.

Er du i karantæne?

Er du i karantæne, beder vi dig vise hensyn ved ikke at besøge vores lagre i karantæneperioden. Skal du flytte ud af dit opbevaringsrum i karantæneperioden, beder vi dig få hjælp til dette af nogen, som ikke er i karantæne. Er dette ikke muligt, kan du kontakte os, så finder vi en løsning.

Har du andre spørgsmål, kan du kontakte vores kundecenter i åbningstiden 09.00 til 18.00 mandag til fredag og 10.00 til 14.00 lørdag.

Vi takker for forståelsen, og snakkes gerne over telefon, chat eller mail.

English

Measures to prevent the spread of the Coronavirus

Our Self Storage facilities are open for both existing and new customers. Our retail shops are closed for customers, but out staff is on site during the ordinary opening hours. We will not be able to meet you in person, but we can help you by phone, email or chat. In case you want to have a look at a storage unit, just call us, and we´ll guide you by phone. You can order the storage unit online and start renting on you own, as usual. If you need moving supplies, you can contact us and we can find a solution.

When visiting your local center please pay attention to the hygiene rules recommended by the health authorities.

Thank you for your understanding.

City Self Storage Team

Om City Self-Storage

City Self-Storage blev startet i Norge i 1993, og har i dag afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Med en årelang erfaring med udleje af lager er vi altid på jagt efter de bedste løsninger for vores kunder – både privatpersoner og virksomheder. I vores butikker finder du vore lagereksperter, alt i pakke- og flyttemateriale samt mulighed for leje af udstyr og andre tjenester forbundet med flytning og opbevaring.

City Self-Storage er et selskab i Self Storage Group ASA.

Seneste indlæg

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

City Self-Storage åbner butikkerne for kunder

Fra torsdag d. 23. april åbner vi vores butikker for kunder igen. Velkommen hos os til en tryg handel med flyttetilbehør og leje af opbevaringsplads.
Prøv vores nye pladsberegner

Prøv vores nye pladsberegner

Når man flytter sine ting fra et hjem til et opbevaringsrum, er det svært at vurdere, hvor meget plads der egentlig skal bruges. Vores splinternye pladsberegner hjælper dig godt på vej.
Nu kan du også betale med MobilePay

Nu kan du også betale med MobilePay

Nye teknologier er til for at gøre livet lidt lettere. Derfor har vi som de første i branchen taget betalingsløsningen MobilePay til os, så du kan betale, hvor du vil med et enkelt svip.
Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Døgnåbne lagercontainere til leje i Albertslund

Det er nu muligt at leje lagercontainere i Albertslund med tilgang hele døgnet. Gode adgangsforhold og sikkerhed – særligt velegnet for virksomheder.

*
*
*