Flytteopbevaring

Opbevaring ved flytning

Har du solgt din bolig og er du usikker på om du har et sted at flytte hen? Eller måske har du brug for plads til at rydde op i møbler og indbo før hjemmet skal fremvises?


Eurobox og City Self-Storage

Flytteopbevaring

Opbevaring ved flytning

Har du solgt din bolig og er du usikker på om du har et sted at flytte hen? Eller måske har du brug for plads til at rydde op i møbler og indbo før hjemmet skal fremvises?


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Mellemopbevaring

Mere plads mellem placeringer

Uanset om din flytning er grundet familieforøgelse, at i flytter sammen eller du planlægger at sælge før du køber, så hjælper City Self-storage dig. Vi er alle forskellige, hvilket vi tager hensyn til og tilbyder et stort udvalg af opbevaringsrum der passer til opbevaring af alt fra ét værelse til en stor villa.

Man öppnar upp lås till förråd

Stressfri flytning

Vi gør flytteprocessen enkel

Uanset om flytningen skyldes, at I skal flytte sammen, familieforøgelse eller du planlægger at sælge før du køber, så hjælper City Self-Storage dig. Vi er alle forskellige, og det har vi taget hensyn til. Vi tilbyder en stor variation af opbevaringsrum, som passer til midlertidig opbevaring af alt fra et lille værelse til en stor villa.

Typisk begynder vores flyttekunder med et lille opbevaringsrum i forbindelse med fremvisning, for så at leje et ekstra opbevaringsrum, eller bytte til et større opbevaringsrum for at opbevare det komplette indbo ved flytningen. Når flytningen er gennemført, kan du opbevare overflødige møbler og øvrigt indbo i et lille opbevaringsrum, indtil du får taget mod til dig til at afgøre dets skæbne.

Vi gør flytningen mindre stresset, ved at du let kan få adgang til opbevaringsrummet når du ønsker, og at du har mulighed for at tage flyttelæsset i flere omgange. Eksempelvis kan det være klogt at få udført nødvendige tilpasninger af din nye bolig, inden du sætter møbler ind.

Midlertidigt lager ved fremvisning

Ryd ud i boligen før fremvisningen og opnå en højere salgspris!

Et positivt førstehåndsindtryk er afgørende for et godt bud og salg af boligen. At få ryddet ud og sat møbler væk før en fremvisning kan være afgørende. Dette gælder både selve boligen, men også skur og garage. Undersøgelser viser at den gennemsnitlige salgspris for en stylet bolig er 7 procent højere end hvor det ikke er gjort noget. En stylet bolig er også kun ca. halvt så længe på markedet.

Lej et opbevaringsrum hos os i forbindelse med fremvisning af din bolig. Da kan du enkelt sætte ting væk, og samtidig gøre dig klar til flytteprocessen som følger efter. På den måde kan du dele flytteprocessen op i to, og gøre det hele mindre stressfyldt.

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Når du skal sælge

Få højere salgspris, når du styler din bolig

Boligen skal sælges. Måske holder du åbent hus, så en hel masse mennesker går rundt og kigger i krogene. De prøver at forestille sig at skabe deres eget hjem der med deres møbler, dimser, malerier og minder. Hjælp dem godt på vej ved at style din bolig, så den fremstår så åben og frisk som muligt. Og her taler vi om hele boligen – også skuret og garagen! Det viser sig nemlig, at en stylet bolig gennemsnitligt sælges for 7 procent mere end andre. Den er desuden kun halvt så lang tid på markedet! Få smækket nogle at tingene i et opbevaringsrum, når du fremviser din bolig – så er der jo også allerede taget ét læs, når du på et tidspunkt skal flytte helt.

Se vores tilbud på opbevaring her >

Stressfri flytning

Vi gør flytningen overkommelig

Det er rigeligt besværligt og overvældende at flytte, så derfor skal opbevaringen altså være nem og lige til! Vi hjælper dig med at tage kontrol over din flytning, så processen er lidt mere glidende. Vores opbevaringsløsninger er fleksible, så du kan starte med et lille rum – f.eks. når du styler din bolig til fremvisning og salg. Når du så skal i gang med selve flytningen, kan du nemt få et større opbevaringsrum, så du har plads til det hele. På den måde klares flytningen i flere og mere overkommelige trin, så du kan genvinde kontrollen og overskuddet. Det giver dig også tid til at overveje, om du egentlig skal have alle dine ting med dig i dit nye hjem – eller om de måske skal gives væk?

Se vores tilbud på opbevaring her >

Man öppnar upp lås till förråd

Kundeomtale

Omtaler fra udvalgte lejere

Se flere af vores kundeomtaler >

Vi har brugt City Self Storage i Albertslund i 3 år, og vi har været yderst tilfredse. Rummet har været fint og let tilgængeligt, der har været meget fine tilkørselsforhold, så vi kunne komme helt tæt på rummet med bil. Når vi har haft behov for personlig hjælp, har personalet ALTID været meget hjælpsomme og venlige og altid i godt humør. Vi kan varmt anbefale City Self Storage i Albertslund!

Karen Lau Diekmann

I forbindelse med en flytning havde jeg brug for opbevaring af mine møbler i 4 måneder. Jeg undersøgte markedet og kom hurtigt frem til City-self-storage i Hvidovre. Jeg fandt prisen meget rimelig sammenlignet med andre storageløsninger og det tiltalte mig meget, at der ingen bindingsperiode var. Jeg blev mødt af flinke og smilende medarbejdere både ved 'ind- og udflytning', hvilket også var et plus. Jeg vil til enhver tid anbefale City-self-storage i Hvidovre til venner og bekendte.

Bodil Porse Nielsen

Jeg har brugt City Self-Storage i nogle år nu og jeg kan kun sige at det har været en yderst tilfredsstillende oplevelse. Medarbejderne er søde og hjælpsomme. Selv når man skal til at sige "tak for denne gang" og opsige opbevaringsrummet, foregår det med et smil og de hjælper til det sidste. Jeg vil ingen skrupler have over at benytte dem igen en anden gang, skulle det blive nødvendigt.

Sune Seifert

Få et uforpligtende tilbud

Vi giver dig et tilbud på et opbevaringsrum til dine behov

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose