Mere plads til dig selv

Manglende plads i hjemmet

Fra møbler til plader, bøger eller musikinstrumenter. Vores opbevaringscentre tilbyder en bred variation af opbevaringsrum tilpasset dine behov.


Eurobox og City Self-Storage

Mere plads til dig selv

Manglende plads i hjemmet

Fra møbler til plader, bøger eller musikinstrumenter. Vores opbevaringscentre tilbyder en bred variation af opbevaringsrum tilpasset dine behov.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager
Man öppnar upp lås till förråd

Når kælderrummet er for lille

Det ekstra kælder- eller loftrum

Bor du småt, og kniber det med pladsen, er det nærliggende at smide alt overflødigt i et kælderrum eller et loftrum. Men er rummet for lille, er kælderen for fugtig eller er tingene måske lidt for tunge eller store til at slæbe op af alle trapperne til loftet? Så er et opbevaringsrum på et eksternt lager en oplagt løsning! Få ting som sæsontøj, kufferter, arvestykker, sæsonmøbler og minder ud af hjemmet, og pas godt på dem imens. Så kan du altid nemt komme til dine ting, når du skal bruge dem igen – hos os har du nemlig adgang hver dag fra kl. 6 til kl. 22, og med flere afdelinger i Storkøbenhavn og i Odense er vi altid i nærheden.

Se vores aktuelle tilbud her >

Når hjemmet bliver mindre

Få plads til det vigtige

Små boliger er in, og især de københavnske lejligheder med deres få kvadratmeter kan være en udfordring, hvis man kommer fra noget større. Skal du klemme dig ind på mindre plads, er der selvsagt nogle ting, som simpelthen bare ikke kan være i hjemmet. Men hvis det er ting, som har stor personlig værdi for dig, eller er noget, som kan bruges på et senere tidspunkt, så skal man jo gøre af dem et sted. Et oplagt bud er et opbevaringsrum, hvor dine ting kan stå sikkert, indtil du skal bruge dem igen. Og med adgang fra kl. 6 til 22 hver dag kan det jo fungere som et ekstra kælderrum, så du nemt og løbende kan hente og bringe de ting, der ikke lige er plads til derhjemme.

Læs om life hacks til små hjem >

Man öppnar upp lås till förråd

Opbevaringsrum til forskellige behov

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år

Nem adgang til dit eget opbevaringsrum

City Self-Storage tilbyder sikre og tørre opbevaringsløsninger for private og firmaer. Når du lejer hos os får du et tempereret, rent og tørt opbevaringsrum.

To mennesker fylder kasser i opbevaring

Opbevaring tilpasset dine behov

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, mangler plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og ekstra plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.

Værktøj i gule farver

Mere plads til din virksomhed

Udvid og effektiviser din virksomhed med ekstra lagerplads hos City Self-Storage. Lej et lager på månedsbasis, fleksibelt og enkelt.

Reservér et rum i dag

Vi kan reservere et rum for dig – uden forpligtelse

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose