Renovering uden udfordringer

Opbevaring når du renoverer

Møblerne skal helst af vejen, når hjemmet renoveres. Vores fleksible opbevaringsløsninger giver dig en bekymringsfri renovering.


Eurobox og City Self-StoragePar i gang med at pakke i flyttekasser

Renovering uden udfordringer

Opbevaring når du renoverer

Møblerne skal helst af vejen, når hjemmet renoveres. Vores fleksible opbevaringsløsninger giver dig en bekymringsfri renovering.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Mere plads

Opbevaring ved renovering

Skal du i gang med et projekt derhjemme? Har du brug for et sted til dine ting imens? Hvad enten det er renovering, re-design, istandsættelse eller lignende, kan du hos City Self-Storage få den perfekte opbevaringsløsning.

Spørg efter detaljer i butikken eller book online i dag.

Man öppnar upp lås till förråd

Når du renoverer hjemmet

Undgå skader når du renoverer

Nogle gange trænger hjemmet bare til en ordentlig overhaling. Enten slår man væggen ned mellem køkkenet og stuen for at åbne op, eller måske er det bare en omgang maling, der skal til. Ligegyldigt hvor omfattende din renovering er, så er det altså alfa omega at passe på møblerne undervejs. Pak dem godt ind i nogle plastikdækkener eller få dem helt af vejen, så du kan være sikker på, at din uldsofa ikke får en stor hvid plet. Vi hjælper dig med opbevaringsplads i kortere eller længere tid, så dine møbler står tørt og sikkert, og du kan renovere uden bekymringer.

Se vores tilbud på opbevaringsplads her >

Når renoveringen skal være effektiv

Få en hurtigere renovering

Kender vi det ikke alle sammen? Stuen skal males, og man rykker frem og tilbage på alle møblerne konstant, og det ender i en alternativ møbellabyrint. Det er ikke bare tidskrævende, men også enormt frustrerende at skulle have fat i den samme ting 100 gange. Gør hellere god plads, så du kan male, renovere og ombygge uden en hel forhindringsbane. Få et opbevaringsrum hos os, hvor dine møbler kan stå tørt og sikkert – og uden at være i vejen – i kortere eller længere tid. Vi rådgiver dig gerne undervejs i din ombygning.

Få tilbud på opbevaring her >

Man öppnar upp lås till förråd

Opbevaringsrum til forskellige behov

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år

Foldede jeans, der er stablet

Opbevaring af tøj og tekstiler

Vi får mange spørgsmål fra kunder vedrørende rigtig opbevaring af tøj og tekstiler. Derfor har vi samlet de bedste råd til opbevaring af tøj og tekstiler her.

Pakkeguiden til tryg og effektiv opbevaring

Det gælder om at pakke og stable smart for at undgå skader og få en god tilgang til det, der står opbevaret i rummet under lejeperioden.

Reservér et rum i dag

Vi kan reservere et rum for dig – uden forpligtelse

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose