Tag til udlandet med ro i maven

Opbevaring når du er i udlandet

Når du er i udlandet i længere tid, kan du passe godt på dine ting med et opbevaringsrum hos City Self-Storage. Vi hjælper dig til en rejse med ro i maven.


Eurobox og City Self-Storage

Tag til udlandet med ro i maven

Opbevaring når du er i udlandet

Når du er i udlandet i længere tid, kan du passe godt på dine ting med et opbevaringsrum hos City Self-Storage. Vi hjælper dig til en rejse med ro i maven.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Når du skal til udlandet

Vi passer på dine ting

Du går en spændende tid i møde med et ophold i udlandet! Måske skal du på udveksling, eller måske er din arbejdsplads rykket til Spanien? Ligegyldigt om det er i en kortere periode eller i længere tid, så har du nok ikke lyst til at skulle bekymre dig om de ting, du ikke kan tage med dig. 

Man öppnar upp lås till förråd

Når du skal på udveksling

Bliv international uden bekymringer

Mange studier giver mulighed for at læse en del af uddannelsen i udlandet – man får en stor oplevelse og en international profil, nye venskaber og stærke netværk. Derfor vælger mange at tage på udveksling og læse et semester eller to på et lignende studie i udlandet. Om du er i Belgien, Australien eller USA, har du ikke brug for at skulle bekymre dig om alle de ting, du måtte efterlade hjemme i Danmark. Selvom du udlejer dit kollegieværelse eller lejlighed, er der alligevel ting, som er meget personlige, og som du gerne vil passe særligt godt på. Du kan nemt få et lille opbevaringsrum på et opbevaringscenter, hvor dit tøj, dokumenter, tasker, elektronik m.m. kan stå tørt og sikkert, så du kan koncentrere dig om den store oplevelse.

Se vores tilbud på opbevaring her >

Når du er i udlandet på ubestemt tid

Opbevaring til den rejselystne

Verden bliver mere og mere global, og ansættelse eller rejse i udlandet er en spændende mulighed for mange. Du kommer til at møde en ny kultur, arbejde i anderledes omgivelser og får massevis af erfaring. Denne tid skal nydes og tages ind – derfor skal du ikke skulle forholde dig til de møbler, ting og ejendele, som du ikke tager med dig. Det er derfor en god idé at få opbevaret dine ting på et eksternt lager, så du kan være sikker på, at de står tørt og sikkert. Med vores løbende og fleksible aftaler behøver du ikke at vide, hvornår du tager tilbage til Danmark igen og skal bruge dine ting.

Se vores aktuelle tilbud på opbevaring >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Når du udlejer hjemmet

Gem dine ting væk hos os

Med tjenester som Airbnb og dedikerede Facebook-grupper er det blevet nemt og belejligt at udleje sin bolig, ligegyldigt om man er udenlands i to uger eller flere år. Lejer du din bolig ud til turister og studerende, som du egentlig ikke kender, har du sikkert ting, som du gerne vil gemme væk. Man kender det jo godt selv – der bliver luret i skabe og skuffer. Hos os står dine ting tørt og sikkert, og langt væk fra nysgerrige blikke, så du kan koncentrere dig om din spændende rejse med ro i sindet.

Få gode tilbud på opbevaring her >

Vær godt forberedt

Læs vores overskuelige pakketips

Tips til bedre vinteropbevaring

Pas godt på dit sæsonudstyr, når du har det i vinteropbevaring. Med et par simple råd er du godt på vej til en sikker vinteropbevaring af havemøbler, bådudstyr og andet sæsonudstyr.

Foldede jeans, der er stablet

Opbevaring af tøj og tekstiler

Vi får mange spørgsmål fra kunder vedrørende rigtig opbevaring af tøj og tekstiler. Derfor har vi samlet de bedste råd til opbevaring af tøj og tekstiler her.

Pakkeguiden til tryg og effektiv opbevaring

Det gælder om at pakke og stable smart for at undgå skader og få en god tilgang til det, der står opbevaret i rummet under lejeperioden.

Reservér et rum i dag

Vi kan reservere et rum for dig – uden forpligtelse

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose