Skip to content

Service og Support

Vi er mere end blot opbevaring

City Self-Storage tilbyder markedets bredeste udvalg af ekstratjenester til dig som skal flytte eller opbevare. Vi hjælper dig med tjenester som gør flytningen til vores anlæg nemmere.

Transport til lageret
Vi har trailere til leje ved 4 afdelinger i København. Trailerne er rummelige, lukkede og låsbare, og de kan køres med dit almindelige klasse B kørekort. Trailerne har plads til et lille flyttelæs, og kan let manøvres rundt i små gader.
Opbevaring privat og erhverv
Som kunde hos City Self-Storage kan man undgå det månedlige faktureringsgebyr på 39,- ved at tilmelde sig betalingsservice. Tilmeld dig >
Opbevaring og trailerleje
Når man lejer et opbevaringsrum, kan man låne en gratis trailer i et døgn ved indflytning. Mangler du din adgangskode? Få adgangskode >
Flyttehjælp til lageret
Vi tilbyder flyttetjenester og transport gennem dygtige samarbejdspartnere, og vi kan hjælpe dig, uanset om du trænger til hjælp til at bære eller hjælp med større flyttelæs.
Det lille ekstra
Vi tilbyder alle vores kunder muligheden for at leje kontor- og mødelokaler ved afdelingerne i Skovlunde, Albertslund og Sydhavnen. Her har du mulighed for at arbejde, holde et møde eller bare sidde og slappe af med en kop kaffe og et blad.

Vælg dit nærmeste lager

Vi har fem afdelinger i Storkøbenhavn og en i Odense

*
*
*