Skip to content

Emballage og flyttetilbehør

City Self-Storage tilbyder et bredt udvalg af emballage og flyttetilbehør, som er designet til at gøre flytteprocessen så enkel som mulig for dig.
Husk at vi leverer det gratis i Storkøbenhavn hvis du køber for minimum 1099 kr.!
Betræk

Betræk

Fra
Bobleplast

Bobleplast

Fra
Bølgepap

Bølgepap

Fra
Flyttekasser

Flyttekasser

Fra
Flyttetæppe

Flyttetæppe

Fra
Garderobekasse

Garderobekasse

Fra
Hængelås

Hængelås

Fra
Hobby-kniv

Hobby-kniv

Fra
Indsats

Indsats

Fra
Pallefilm

Pallefilm

Fra
Silkepapir

Silkepapir

Fra
Tape

Tape

Fra

Vi står altid til din rådighet

Vælg den rigtige emballage og flyttetilbehør

Vi har et stort udvalg af flyttekasser og unikke løsninger for enkel nedpakning og beskyttelse af tallerkner, glas og andet. Vi forhandler tape, bobleplast, bølgepap og andre produkter, som er specielt fremstillet til at beskytte genstande under transport og opbevaring. Smarte løsninger er dit første skridt imod en stressfri flytteproces.

Møbeltrekk - flyttemateriell

Plastikovertræk

Plastikovertræk er en uvurderlig hjælp til at beskytte møblerne imod skidt og smuds under transport samt imod støv og fugt under opbevaring. Vi sælger et bredt udvalg af plastikovertræk til sofaen, madrasser samt lænestole – alt for at beskytte dine ejendele under hele flytteprocessen.

Bobleplast

Beskyt genstande som glas, tallerkner, nips og større elektroniske genstande med bobleplast. Bobleplast anbefales både til transport og opbevaring. Vi har et bredt udvalg af bølgepap, silkepapir med mere, som vi sælger i alle vores butikker.

Garderobeboksen

Opdag garderobekassen – den bedste hjælp under flytning eller ombygning. Vores garderobekasse er specialproduceret for at få plads til pladskrævende tøj som frakker og jakker. Garderobekassen passer perfekt til opbevaring af sommer – eller vintergarderoben.

Glas

Prøv den mest effektive måde at transportere og opbevare glas  – vores glasindsats. Den er designet til at passe i flyttekassen, og vil give en optimal beskyttelse. En stor flyttekasse har plads til 48  glas.

Flyttekasser

Vælg imellem store eller små flyttekasser. Små flyttekasser anbefales til tunge genstande, mens store flyttekasser passer bedst til dyner, tøj, legetøj og lign. Flyttefirmaer er specielt glade for vores flyttekasser, da de ved at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Flyttetæpper

Flyttetæpperne fra City Self-Storage kan anvendes til mange formål. De kan benyttes under flytningen eller under opbevaringen for at beskytte større genstande, og bagagerummet på bilen elsker det.

Flytteteppe - flyttemateriell
Flyttekasse med bold, ski, sofa, cykel, paddel og billedramme

Vi er eksperter på opbevaring

Pakning og opbevaring

Arbejdet med at sortere, pakke og stable er ikke et let job, men med vores guide vil opbevaring blive betydeligt lettere.

Vores flyttebutik

Bestil i vores webshop eller kom forbi i en af vores 6 flyttebutikker

*
*
*