City Self-Storage tilbyder et bredt udvalg af emballage og flyttetilbehør, som er designet til at gøre flytteprocessen så enkel som mulig for dig.

Køb i Skovlunde og Albertslund.


Køb flyttetilbehør sammen og spar

Produkter i webbutikken

Betræk

Fra 39 kr

Bobleplast

Fra 119 kr

Bølgepap

Fra 39 kr

Flyttekasser

Fra 25 kr

Flyttetæppe

Fra 35 kr

Garderobekasse

Fra 129 kr

Hængelås

Fra 149 kr

Hobby-kniv

Fra 19 kr

Indsats

Fra 29 kr

Pallefilm

Fra 109 kr

Silkepapir

Fra 79 kr

Tape

Fra 25 kr

Vi står altid klar til at hjælpe

Vælg den rigtige emballage og flyttetilbehør

Vi har et stort udvalg af flyttekasser og unikke løsninger for nem nedpakning og beskyttelse af tallerkener, glas og andet. Vi forhandler tape, bobleplast, bølgepap og andre produkter, som er specielt fremstillet til at beskytte genstande under transport og opbevaring. Smarte løsninger er dit første skridt imod en stressfri flytteproces.

Møbelbetræk

Møbelbetræk er en uvurderlig hjælp til at beskytte møblerne imod skidt og smuds under transport samt imod støv og fugt under opbevaring. Vi tilbyder betræk til sofaen, madrasser samt lænestole – alt for at beskytte dine ejendele under hele flytteprocessen.

Bobleplast

Beskyt genstande som glas, tallerkener, nips og større elektroniske genstande med bobleplast. Bobleplast anbefales både til transport og opbevaring. Vi har et bredt udvalg af bølgepap, silkepapir med mere, som vi sælger i alle vores butikker.

Garderobeboksen

Opdag garderobekassen – den bedste hjælp under flytning eller ombygning. Vores garderobekasse er specialproduceret for at få plads til pladskrævende tøj som frakker og jakker. Garderobekassen passer perfekt til opbevaring af sommer – eller vintergarderoben.

Glasindsats

Prøv den mest effektive måde at transportere og opbevare glas  – vores glasindsats. Den er designet til at passe i flyttekassen, og vil give en optimal beskyttelse. En stor flyttekasse har plads til 56 glas.

Flyttekasser

Vælg imellem store eller små flyttekasser. Små flyttekasser anbefales til tunge genstande, mens store flyttekasser passer bedst til dyner, tøj, legetøj og lign. Flyttefirmaer er specielt glade for vores flyttekasser, da de ved at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Flyttetæpper

Flyttetæpperne fra City Self-Storage kan anvendes til mange formål. De kan benyttes under flytningen eller under opbevaringen for at beskytte større genstande, og bagagerummet på bilen elsker det.

Flyttetæpper i stabel
Stor flyttlåda

Vi er eksperter på opbevaring

Pakning og opbevaring

Arbejdet med at sortere, pakke og stable er ikke et let job, men med vores guide vil opbevaring blive betydeligt lettere.

Vores flyttebutik

Bestil i vores webshop eller kom forbi i en af vores 3 flyttebutikker

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose