Fleksibel opbevaring til private

Opbevaring tilpasset dine behov

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, mangler plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og ekstra plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.


Eurobox og City Self-StorageTo mennesker fylder kasser i opbevaring

Fleksibel opbevaring til private

Opbevaring tilpasset dine behov

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, mangler plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og ekstra plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Nogle af vore fordele

Vi er eksperter i opbevaring af møbler

Man öppnar upp lås till förråd

Når du skal flytte

Vi gør din flytning nemmere

Bare tanken om at skulle pakke alt ned, finde transport og slæbe på sofaer, senge og flyttekasser kan give sved på panden. Derfor vil vi gerne gøre flytningen så overkommelig for dig som muligt. Der er nemlig mange ting at tage højde for, når man står og skal flytte. Hjemmet skal sælges, tingene skal pakkes ned, og måske er den nye bolig mindre? Vi står klar med stærke ekspertråd, gedigent flyttetilbehør og plads til det hele, så du kan komme smertefrit igennem din flytning. Med centralt placerede opbevaringscentre og adgang fra kl. 6 til kl. 22 kommer du nemt til dit opbevaringsrum, lige når det passer dig allerbedst.

Læs mere om fremvisning af boligen, en overkommelig flytning og små boliger >

Når du mangler plads

Opbevaringsrum giver hjerterum

De små lejligheder og huse i de danske storbyer bliver mindre og mindre – eller i hvert fald dyrere og dyrere, så vi bliver nødt til at bo på mindre plads. Og hvis man ikke har et kælder- eller loftrum, der er stort nok … Ja, så er det trængt med pladsen! På den sparsomme plads maser vi klædeskabe fyldt med tøj, reoler fyldt med bøger og dimser, skuffedarier fyldt med DVD’er og kosteskabe fyldt med støvsugere og spande ind. Mange ting på liden plads ser hurtigt rodet og mørkt ud. Med et opbevaringsrum på et opbevaringscenter får du plads til det vigtige, det nære og det tætte derhjemme.

Læs mere om pladsmangel og det ekstra loftrum >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Når du skal til udlandet

Vi passer på dine ting

Du går en spændende tid i møde med et ophold i udlandet! Måske skal du på udveksling, eller måske er din arbejdsplads rykket til Spanien? Ligegyldigt om det er i en kortere periode eller i længere tid, så har du nok ikke lyst til at skulle bekymre dig om de ting, du ikke kan tage med dig. Selv hvis du udlejer dit hjem møbleret – som f.eks. med Airbnb – så er der stadig værdigenstande, tøj, sengetøj og vigtige dokumenter, som skal gemmes af vejen. Hvis du gemmer dem af vejen på et af vores opbevaringscentre, holder vi godt øje med dine ting, så du kan have ro i sindet, når du er udenfor landets grænser.

Læs mere om udveksling, udenlandsophold på ubestemt tid og udlejning af hjemmet her >

Når du renoverer eller bygger om

Få møblerne af vejen

Man har altid gang i små projekter derhjemme, men engang imellem må der større kræfter i spil. Så skal der renoveres eller måske udbygges for at få et ekstra rum eller for at åbne op, og så bliver møblerne altså udsat for lidt af hvert. Det støver ofte gevaldigt, når vægge eller tapet rives ned, og når lofterne skal males, så står møblerne perfekt til en omgang malingregn. Få hellere møblerne af vejen, så du undgår skader – renoveringen og ombygningen går også meget hurtigere, når man ikke hele tiden skal flytte rundt på sofaen. Du kan låne vores trailer gratis, når du kommer med dine ting, og når du henter dem hjem igen.

Læs mere om renovering og ombygning her >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Når du er studerende

Få plads til dine ting

Som studerende bor man ofte på meget få kvadratmeter, og kan have svært ved at få plads til det hele. Det lille kollegieværelse på 9 kvadratmeter kan ikke rumme både seng, kommode, skrivebord og lænestol, og under sengen er der fyldt med plastkasser med ting, der ikke helt var plads til i reolen. Det lille skab i fælleskøkkenet har måske heller ikke plads til alle tallerkenerne, glas og gryder. Dine ting har helt sikkert stadig værdi, selvom du ikke har plads til dem. Hos os kan du få et opbevaringsrum til dine ting helt ned til 1 m2, og du kan få 25% rabat i hele din studietid.

Læs mere om dine fordele som studerende her >

Opbevaringsrum til forskellige behov

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år

Tips til bedre vinteropbevaring

Pas godt på dit sæsonudstyr, når du har det i vinteropbevaring. Med et par simple råd er du godt på vej til en sikker vinteropbevaring af havemøbler, bådudstyr og andet sæsonudstyr.

Foldede jeans, der er stablet

Opbevaring af tøj og tekstiler

Vi får mange spørgsmål fra kunder vedrørende rigtig opbevaring af tøj og tekstiler. Derfor har vi samlet de bedste råd til opbevaring af tøj og tekstiler her.

Pakkeguiden til tryg og effektiv opbevaring

Det gælder om at pakke og stable smart for at undgå skader og få en god tilgang til det, der står opbevaret i rummet under lejeperioden.

Se vores afdelinger i Danmark

Vi har 6 afdelinger fordelt i Storkøbenhavn og Odense

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose