Fleksibel opbevaring til private

Opbevaring tilpasset dine behov

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, ønsker bedre plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og bedre plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.


Eurobox og City Self-StorageTo mennesker fylder kasser i opbevaring

Fleksibel opbevaring til private

Opbevaring tilpasset dine behov

Vi tilpasser vores opbevaringsløsninger til dine behov. Når du flytter, ønsker bedre plads, rejser og renoverer står City Self-Storage klar med en hjælpende hånd og bedre plads. Kontakt os her, og få rådgivning til dine behov.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager

Nogle af vore fordele

Vi er eksperter i opbevaring af møbler

Man öppnar upp lås till förråd

Når du skal flytte

Vi gør din flytning nemmere

Bare tanken om at skulle pakke alt ned, finde transport og slæbe på sofaer, senge og flyttekasser kan give sved på panden. Derfor vil vi gerne gøre flytningen så overkommelig for dig som muligt.

Gør det overskueligt

Der er nemlig mange ting at tage højde for, når man står og skal flytte. Hjemmet skal sælges, tingene skal pakkes ned, og måske er den nye bolig mindre?

Altid klar med rådgivning

Vi står klar med stærke ekspertråd, flyttetilbehør af høj kvalitet og plads til det hele, så du kan komme smertefrit igennem din flytning. Med centralt placerede opbevaringscentre og adgang fra kl. 6 til kl. 22 kommer du nemt til dit opbevaringsrum, lige når det passer dig allerbedst.

Læs mere om fremvisning af boligen, en overkommelig flytning og små boliger >

Når du mangler plads

Opbevaringsrum giver hjerterum

Når storbyen trækker på en, er det ikke altid man har mulighed for at skaffe den bolig med den bedste plads. Oven i det bliver det mere normalt for lejligheder ikke at have hverken kælder eller loftrum, så det kan jo godt blive lidt trængt i lejligheden. Vi har mange ting vi holder af, og som vi gerne vil gemme, men hvad skal man gøre af det?

Få bedre plads

Mange ting på knap så meget plads kan gøre bolig uoverskuelig. Med et opbevaringsrum får du bedre plads i din bolig

Læs mere om pladsmangel og det ekstra loftrum >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Når du skal til udlandet

Vi passer på dine ting

Du går en spændende tid i møde med et ophold i udlandet! Måske skal du på udveksling, eller måske er din arbejdsplads rykket til Spanien? Ligegyldigt om det er i en kortere periode eller i længere tid, så har du nok ikke lyst til at skulle bekymre dig om de ting, du ikke kan tage med dig.

Bedre plads til dine personlige ejendele hos os

Selv hvis du udlejer dit hjem møbleret, så er der stadig værdigenstande, tøj, sengetøj og vigtige dokumenter, som skal gemmes af vejen. Hvis du gemmer dem af vejen på et af vores opbevaringscentre, holder vi godt øje med dine ting, så du kan have ro i sindet, når du er udenfor landets grænser.

Læs mere om udveksling, udenlandsophold på ubestemt tid og udlejning af hjemmet her >

Når du renoverer eller bygger om

Få møblerne af vejen

Man har altid gang i små projekter derhjemme, men engang imellem må der større kræfter i spil. Så skal der renoveres eller måske udbygges for at få et ekstra rum eller for at åbne op, og så bliver møblerne altså udsat for lidt af hvert. Det støver ofte gevaldigt, når vægge eller tapet rives ned, og når lofterne skal males, så står møblerne perfekt til en omgang malingregn.

Undgå skader

Få hellere møblerne af vejen, så du undgår skader – renoveringen og ombygningen går også meget hurtigere, når man ikke hele tiden skal flytte rundt på sofaen. Du kan låne vores trailer gratis, når du kommer med dine ting, og når du henter dem hjem igen.

Læs mere om renovering og ombygning her >

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Når du er studerende

Få plads til dine ting

Som studerende skal man ofte være god til at udnytte pladsen, når man bor på kollegie eller de små værelser rundt om i landet. Man kan være kreativ og få plads til en masse af sine ting, men det er bare nemmere med en seng og et skrivebord, og så må resten samle lidt støv, til man har brug for det igen.

Studierabat

Uanset om det er en sofa, eller en masse bestik du ikke har brug for lige nu, så kan du gøre brug af, at du hos os kan du få et opbevaringsrum til dine ting helt ned til 1 m2, og du kan få 25% rabat i hele din studietid.

Læs mere om dine fordele som studerende her >

Opbevaringsrum til forskellige behov

Lej et opbevaringsrum fra en måned til flere år

Tips til bedre vinteropbevaring

Pas godt på dit sæsonudstyr, når du har det i vinteropbevaring. Med et par simple råd er du godt på vej til en sikker vinteropbevaring af havemøbler, bådudstyr og andet sæsonudstyr.

Foldede jeans, der er stablet

Opbevaring af tøj og tekstiler

Vi får mange spørgsmål fra kunder vedrørende rigtig opbevaring af tøj og tekstiler. Derfor har vi samlet de bedste råd til opbevaring af tøj og tekstiler her.

Pakkeguiden til tryg og effektiv opbevaring

Det gælder om at pakke og stable smart for at undgå skader og få en god tilgang til det, der står opbevaret i rummet under lejeperioden.

Se vores afdelinger i Danmark

Vi har 6 afdelinger fordelt i Storkøbenhavn og Odense

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose