Om os

Eksperter i udlejning af opbevaringsrum siden 1993

Eksperter i udlejning af opbevaringsrum siden 1993

Hos City Self-Storage udlejer vi mere end 3.000 opbevaringsrum i Storkøbenhavn og Odense. Vi sælger et bredt udvalg af flyttetilbehør, og tilbyder ekstra services i forbindelse med flytning og opbevaring.

Kundeservice på anlægg med butik
Kundeservice på anlægg med butik

Om os

Eksperter i udlejning af opbevaringsrum siden 1993

Hos City Self-Storage udlejer vi mere end 3.000 opbevaringsrum i Storkøbenhavn og Odense. Vi sælger et bredt udvalg af flyttetilbehør, og tilbyder ekstra services i forbindelse med flytning og opbevaring.

Kundeservice på anlægg med butik

Introduktion

Vi løser problemet med for lidt plads

City Self-Storage blev startet i 1993, og har i dag i alt 25 afdelinger i Oslo, Stockholm, København og Odense. Vi er en af Skandinaviens førende operatører inden for self-storage, og markedsførende i Norge. I City Self-Storage er kundeservice vores vigtigste kerneværdi. Den stærkeste markedsføring, vi laver, er at bidrage til, at vores kunder får en god oplevelse, når de lejer et opbevaringsrum, og vi stræber altid efter at overgå kundens forventninger.

Vi har fem afdelinger i Storkøbenhavn og én i Odense i Danmark, hvor kvalitet og service har højeste fokus. For at kunne tilbyde dig en opbevaringsløsning, som passer præcis til dit behov, tilbyder vores afdelinger et bredt udvalg af opbevaringsrum i størrelser fra 1 m2 til 40 m2. Hos os kan du blot leje et opbevaringsrum, men er der behov for det, tilbyder vi flere ekstra services.

Værdier

Vores 4 vigtigste værdier

Service

Vi stræber altid efter at give den bedst mulige kundeservice tilpasset den enkelte kundes behov.

Ansvar

Som udlejer af opbevaringsrum er vores største ansvar at passe på folks genstande og værdier. Sikkerhed og en tryg opbevaring har derfor højeste prioritet.

Innovation

Hos City Self-Storage er vi åbne for forandringer og nye tiltag. For os er det vigtigt at være innovativ, og dermed overgå kundens forventninger.

Konkurrencedygtighed

Hos City Self-Storage sætter vi ambitiøse mål, og gør altid vores bedste for at være konkurrencedygtige på markedet.

Tilfredse kunder

Vi sætter kunden i centrum

Hos City Self-Storage er vores strategi at sætte kunden i centrum i vores virksomhed. Tilbagemeldinger fra vores kunder er vigtige for os, da vi altid arbejder på at udvikle og forbedre vores afdelinger, produkter og services, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige opbevaringsløsning. Vi arbejder altid på at finde den mest optimale opbevaringsløsning og yde den bedste kundeservice for den enkelte kunde – uanset behovet. I maj 2012 gennemførte City Self-Storage i samarbejde med analysefirmaet Enalyzer en kundeundersøgelse for alle eksisterende kunder. Over 6000 kunder deltog i undersøgelsen, der var opdelt, så vores kunder ”ratede” os på loyalitet og kundetilfredshed. Vi er stolte over at have scoret højt på begge disse parametre.

Se hvad vores kunder siger om os >

Mission

Vores mission er at tilbyde en opbevaringsløsning, der overgår kundens forventninger. Vores succes måles først og fremmest i, hvordan vi møder og overgår kundens forventninger til service, tilgængelighed og kompetence.

Vision

Vores vision er at være den foretrukne udbyder af opbevaringsrum til private og erhverv i Skandinavien. Samtidig ønsker vi at være markedsførende indenfor pris og innovation.

Martin Vismark

Country Manager
City Self-Storage Danmark

Du skal lytte til hver enkelt kunde og levere en unik løsning, der møder hendes eller hans behov.

“Bedste kundeservice i Europa”

Udmærkelse

Vi lover dig at levere et kvalitetsprodukt gennem høj kundeservice og ekspertise. Vi lever af at have tilfredse kunder, og sætter dig som kunde i centrum for vores virksomhed.

Vi er derfor ekstremt stolte over at vi i 2012 vandt prisen for ”Bedste kundeservice i Europa” på den årlige europæiske Self-Storage konference. Med anerkendelse kommer dog også store forpligtelser.

Vi arbejder i City Self-Storage derfor kontinuerligt på at udvikle og uddanne vores medarbejdere, da de er den vigtigste faktor i forhold til at opretholde vores høje niveau inden for kundetilfredshed. Du kan derfor stole på, at vi altid gør vores bedste for at tilbyde en opbevaringsløsning af høj kvalitet, uanset om det er til privat eller forretningsmæssig brug.

Billede notering

Vores Koncern

Vi er en del af Self Storage Group

City Self-Storage er en del af Self Storage Group; Skandinaviens første børsnoterede opbevaringsvirksomhed. Self Storage Group er noteret på Oslo Børs med tickeren «SSG». Foruden City Self-Storage ejer vores moderselskab også OK Minilager AS; Norges næststørste udlejer af opbevaring. Hertil er også Minilageret AS og Minilager Norge AS en del af vores koncern. I alt har vi mere end 90 afdelinger og over 100.000 kvadratmeter beregnet til udleje i Skandinavien. Self Storage Group har næsten 100 engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere den bedste opbevaringsservice. Vi er en kundeorienteret virksomhed, hvor kundens behov og præferencer altid er i centrum. Self Storage Group har ambitioner om at blive Skandinaviens ledende udlejer af opbevaring, og vores selskab er i stærk vækst. Vi åbner mange nye afdelinger i stadig flere byer og byområder i Norge, Sverige og Danmark.

Besøg hjemmesiden til Self Storage Group >Klaus

Site Manager Sydhavnen og Odense

Kenneth

Site Manager Skovlunde

Trine

Relief Manager Hvidovre

Isak

Site Manager Hvidovre & Østerbro

Nathalie

Relief Manager Hvidovre

Jesper

Site Manager Albertslund

Freja

Relief Manager Albertslund

Laura

Relief Manager Skovlunde

Klar for at booke?

Bestil et opbevaringsrum nemt og enkelt på vores hjemmeside eller kom forbi en af vores afdelinger

City Self-Storage A/S
Roskildevej 5
2620 Albertslund

Tlf: 70 15 11 11
CVR: 20665904

Vilkår

City Self-Storage i Skandinavien

*Rabat gælder kun for nye kunder og udvalgte rum
Copyright All Rights Reserved © 2020 Self Storage Group ASA
searchclose